yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
27.08.2023 15:08
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 71 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

 

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Yalova Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni’nde çocuklar, doyasıya eğlendi. Bu yılki şenlikte, 71 çocuk erkeliğe ilk adımı attı.

Otobüsün şoförlüğünü Başkan Tutuk yaptı

Yalova Kent Müzesi önünde 71 çocuk ile bir araya gelen Belediye Başkanı Tutuk, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından çocuklar, Yalova Belediyesi’ne ait üstü açık tur otobüsü ile şehir merkezinde yapılan konvoya katıldı. Otobüsün şoförlüğünü ise Başkan Tutuk yaptı. Çocuklar, mutluluklarını çevredeki insanlara el sallayarak gösterdiler.

Şenlikte doyasıya eğlendiler

Şehir turunun akabinde çocuklar, aileleri ile birlikte sünnet şöleninin yapılacağı, Yalova Belediyesi’nin bu yıl hizmete geçirdiği yeni kır düğün alanına getirildi. Çocuklar, kendileri için düzenlenen illüzyon gösterisi, jonglör gösterisi ve ateş şovunu gözlerini kırpmadan izledi.

Sürpriz hediyeler Başkan Tutuk’tan

Gösteri sonrası Başkan Tutuk, programa katılan Yalova AK Parti Milletvekili Meliha Akyol ve Yalova AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ile birlikte çocuklara sürpriz hediyeler verdi. Hediyeleri alan çocuklar başkan amcalarına teşekkür ettiler.

Vatandaşlar konsere eşlik etti

Çocuklar için eğlenceyle dolu geçen günün son etkinliğinde; Ses Sanatçısı Adem Gümüşkaya sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Düzenlenen konserde vatandaşlar, Sanatçı Gümüşkaya tarafından seslendirilen parçalara hep birlikte eşlik etti.

‘71 çocuğumuz, erkekliğe ilk adımı attı’

Sünnet şöleni ile ilgili konuşan Başkan Tutuk, “Yalova’mızın neşesi, sevgili çocuklarımız ve aileleri ile bu yıl da geleneksel hale gelen sünnet şölenimizde bir araya geldik. Bu yıl 71 çocuğumuzun mürüvvetini yaşadık. İnşallah bundan sonraki yıllarda da mutluluğumuz artarak devam eder. Erkekliğe ilk adımı atan çocuklarımızın, inşallah damatlıklarını da görmek nasip olur” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.