yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

‘GELECEK YALOVA’NIN’

‘GELECEK YALOVA’NIN’
02.06.2022 16:03
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ankara’da, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen törende, Aksoy’a rozetini Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu taktı. Yoğun bir katılımın olduğu organizasyonda, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Selim Temurci, Bölge Koordinatörü Cuma İçten, İl Koordinatörü Mehmet Çakmaker, İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Selda Gülçiftçi, Mehtap Ensarioğlu, Özer Özmen, Mevlüt Öztürk ve İbrahim Ahmethan da hazır bulundu. İl Başkanı Kürşat Emre Çandır yaptığı açıklamada, Sultan Aksoy’un Gelecek Partisi’ne katılımlarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Güçlüydük, artık daha da güçlüyüz” dedi. Sultan Aksoy’un, önceki dönemlerde gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Çandır, “Sosyal yaşamın güçlendirilmesi için çözüm odaklı siyaset anlayışına yatkın ekip arkadaşlarıyla birlikte hareket ediyoruz. Son dönemde yürüttüğümüz çalışmalarla, Yalova halkının sorunlarının giderilmesine yönelik projelerimiz ortada. Sahada varız ve olmaya devam edeceğiz. Sultan Aksoy, bugün itibariyle İl Kadın Kollarımızın direksiyonuna geçmiştir. Genel Merkezimizin taktikleri bu yöndedir. Yapacakları çalışmaları sonuna kadar destekleyeceğiz. Hem partimize katılımlarından, hem de İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanmalarından dolayı tebrik ederim. Önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanımız Nalan Dağdeviren hanımefendi, işlerinin yoğunluğu sebebiyle görevini iade etmişti. Bugüne kadarki emekleri için Dağdeviren’e de bu vesileyle teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

‘GELECEK YALOVA’NIN’..

Gelecek Partisi rozeti takarak, İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Sultan Aksoy da yaptığı açıklamada Gelecek Partisi ailesine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Habibe Çiftçioğlu’na, İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine gönülden teşekkür ederim. Kadınlarımızın sorunlarını biliyoruz. Çözümüne yönelik planlarımız, programlarımız mevcut. Ekip ruhu ile hareket edecek, Yalova halkına ve özellikle Yalovalı kadınlarımıza faydalı olmaya çalışacağız. Bu sebeple, Gelecek Yalova’nın, Gelecek Türkiye’nin” dedi.

SULTAN AKSOY KİMDİR?

1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sultan Aksoy,  Yalova Ticaret Lisesi mezunudur. Evlilik nedeniyle uzun süre Hollanda’da kalan Aksoy, bu dönemde yönetici asistanlığı okudu. Bir sene Utrecht(Hollanda) Kütüphanesi’nde staj yaptı. Türkiye’ye döndüğünde AK Parti Kadın Kolları’nda görev yaptı. Siyasete uzun bir ara verdikten sonra Deva Partisi Kadın Kolları Başkanı olarak siyaset hayatına geri döndü. 2015 yılında Afyon’da özel bir firmada devre mülk satışı bölge bayisi olarak iş hayatında yer alan Aksoy, 2021 yılında gayrimenkul danışmanlığı dalında ofis  açtı. Şu an kendi ismine yönelik parfüm imalatı işi ile uğraşıyor. Bir dönem Öğretmen Yusuf Ziya İlköğretim Okulu’nda okul aile birliği başkanlığını yaptı. İnsani Yardım Derneği’nde mali işlerden sorumlu yönetici olan Aksoy, 8 Mart Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği’nin de başkan yardımcısı olarak görevini yürütüyor. 10 yıldır çeşitli yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapmakta olan Aksoy, bir kız çocuğu annesidir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.