yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2658
EURO
34,7800
ALTIN
2.412,60
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C

FUTBOLDA ŞAMPİYON MARİNER

FUTBOLDA ŞAMPİYON MARİNER
23.03.2023 16:06
0
A+
A-

ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ!

  • Yalova’da yaklaşık bir aydır devam eden ve bölgenin en kapsamlı halı saha turnuvası olan Şirketler Kupası 2023 organizasyonu, oynanan final maçıyla sona erdi.

Geçen yıl Cemre Tersanesi’ni finalde devirip mutlu sona ulaşan Mariner Mühendislik, 2023 finalinde Ece Marin’i son dakikalarda bulduğu golle 2-1 devirdi ve üst üste ikinci kez kupayı müzesine götürdü.

 

Onur ERDİK

Yalova’nın başarılı spor adamları Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2023 organizasyonu tamamlandı. Birbirinden zorlu müsabakaların yapıldığı ve yaklaşık 1 ay süren turnuvada 12 takım mücadele etti. 6’şarlı iki gruba ayrılan ekiplerden ilk 4 sırayı alanlar, çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek final sonrasında kazanan takımlar da yarı final biletini kaptılar. Yarı finalin ardından zorlu turnuvada Mariner Mühendislik ile Ece Marin takımları, büyük finalde kozlarını paylaştı. Nefesleri kesen zorlu mücadeleden 2-1’lik skorla galip ayrılan Mariner Mühendislik, şampiyonluk ipini üst üste ikinci kez göğüsledi.

Enes, cezalı olduğu için oynayamadı..

Büyük heyecana sahne olan final maçında Ece Marin’i 2-1 deviren Tayfun Kaya’nın kaptanlığını yaptığı, Enes Yılmaz, Gökhan Şahin, Ahmet Seyfi Yüksel, Emre Akyıldız, Esat Çelik, Doğukan Yıldız ve Zeki Okan Kaya’yı kadrosunda barındıran Mariner Mühendislik üst üste ikinci kez birincilik kupasını kazandı. Kart cezası nedeniyle maçı kenardan izleyen geçen turnuvada olduğu gibi bu organizasyonda da gol krallığının sahibi olan Enes Dışpınar’da takımını yönlendirmesiyle dikkat çekti. Öte yandan golcü oyuncu Enes, kırmızı kart cezası nedeniyle bu müsabakada görev yapamadı. Yaklaşık 1 ay süren Şirketler Ligi 2023, 90+4 Halı Saha Tesislerinde oynanan final maçı ve ödül töreniyle sona erdi.

Sefine, üçüncülük maçını kazandı..

İlk olarak turnuvanın üçüncüsü belirlendi. Sefine Tersanesi ile Yalova Belediyesi Personel A.Ş. kozlarını paylaştı. Zeki Yasin Bafralı’nın yönettiği mücadeleyi ev sahibi ekip Emirhan Urhan ve Yalçın Ayçiçek’in 4-1 kazanarak organizasyonun üçüncüsü oldu. Bu maçın ardından gözler final müsabakasına çevrildi. Zorlu virajları başarıyla aşan geçen sezonun şampiyonu Mariner Mühendislik ile Ece Marin karşı karşıya geldi. Her iki şirket takımının taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi. Klasman hakemlerimizden Mehmet Yıldız zorlu finalde düdük çalan isim oldu. Şampiyonu belirleyecek karşılaşma adeta golle başladı. Ece Marin adına Eşref Gültoplar gol perdesini aralayan isim oldu. Bu gole Mariner takımı “Atom” lakaplı oyuncu Emre Akyıldız’la yanıt verirken ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarı nefesler kesildi. Son dakikaya kadar kıran kırana mücadeleye geçen final maçında skoru Mariner Mühendislik adına Gökhan Şahin attığı harika golle takımına şampiyonluğu getiren isim oldu.

Ödül töreni yapıldı..

Final maçının ardından ödül törenine geçildi. İlk olarak organizasyonun en genç oyuncuları Mariner Mühendislik’ten Ozan Kaya ve Elektromarketim’den Aytunç Yalçın Winner Sport ortaklarından İlker İzol’ün elinden plaketlerini aldılar.

Daha sonra Şirketler Ligi 2023’ün sponsorlarından Yalova Belediyesi adına Başkan Mustafa Tutuk’a Elektromarketim’e, Özdemir Gemi’ye, Kılıçdaroğlu Denizcilik, Çınar Sürücü Kursu’na ve turnuvanın disiplin kurulunu oluşturan  Avukat Baran Çetin ve Stajyer Avukat Engin Yavuz’a teşekkür plaketi verildi. Şirketler Ligi 2023’ün en değerli oyuncusu Mariner Mühendislik’ten Gökhan Şahin, gol kralı Mariner Mühendislik’ten Enes Dışpınar ve en iyi kaleci seçilen Mete Yula, Winner Sport ortaklarından Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün elinden ödüllerini aldı. Organizasyonu üçüncü sırada noktalayan Sefine Tersanesi’ne kupa ve madalyalarını Önder İnan takdim etti. Final maçını kaybederek turnuvanın ikincisi Ece Marinli oyuncular kupa ve madalyalarını Yalova Belediyesi Personel A.Ş. Müdürü Alpan Solmaz’ın elinden aldı. Dev finali kazanarak üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan Mariner Mühendislik takımına kupa ve madalyalarını Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk takdim ederken başarılarından dolayı oyuncuları da tek tek kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.