yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4165
EURO
34,7855
ALTIN
2.399,97
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

FUTBOL DOLU  BİR HAFTA SONU!

FUTBOL DOLU  BİR HAFTA SONU!
02.12.2022 15:31
0
A+
A-

SÜPERLERDE 6.HAFTA HEYECANI YAŞANACAK

 

Yalova Süper Amatör Küme’de 6.hafta maçları, bugün ve yarın oynanacak. Zorlu müsabakaların yapılacağı haftada zirveyi ve alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmaların heyecanı yaşanacak.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de 6.haftaya giriliyor. Uzun ve yorucu maratonda şampiyonluğun yanı sıra küme düşme hattını da ilgilendiren müsabakalarla futbolseverler kritik 90 dakikalara tanıklık edecekler. Ligin zirvesinde ilk sırada 15 puanlı Çınarcık Belediyespor yer alıyor. 13 puanlı iki ekipten Yeşilovaspor ikinci ve Negmar Tavşanlı Belediyespor da üçüncü basamakta bulunuyor. Ligin kırmızı bölgesi olarak nitelendirilen küme düşme potasında ise Esenköyspor ile Acarspor var.

Açılış maçı Esenköyspor ile Acarspor’dan..

Öte yandan Süper Amatör Küme’de yeni haftanın açılışı, Esenköyspor-Acarspor maçıyla yapılacak. Küme düşme potasını yakından ilgilendiren mücadelede iki takım, bugün saat 13.00’te Esenköy Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak. Saatler 15.30’u gösterdiğinde Safranspor, alt sıralardan kurtulma savaşı veren Çiftlikköy Belediyespor’u Amatör Saha 1’de konuk edecek. Aynı saatte Çavuşçiftliği Kültürspor, Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda güçlü rakibi Çınarcık Belediyespor’u ağırlayacak.

Yarın 3 karşılaşma oynanacak..

Bugünün programının yanı sıra ligde yarın da 3 karşılaşma oynanacak. Saatler 13.00’ü gösterdiğinde Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda Taşköprüspor, Hersekspor’a konuk olacak. Saat 15.00’te Tavşanlı Stadyumu’nda Tavşanlı Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor takımları karşı karşıya gelecek. Haftanın kapanış müsabakasında 15.30’da Amatör Saha 1’de haftanın sonucu en çok merak edilen mücadelesinde Yeşilovaspor, zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Sugören Gençlerbirliği’ni ağırlayacak ve bu maçla birlikte Süper Amatör Küme’de 6.hafta heyecanı sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.