yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3612
EURO
34,7842
ALTIN
2.400,49
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

FUTBOL CAMİASI ÖKSÜZ KALDI!

FUTBOL CAMİASI ÖKSÜZ KALDI!
28.11.2022 16:54
0
A+
A-

YALOVA’NIN ‘SAMİ HOCA’SINA SON GÖREV

 

  • 60 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Yalova spor camiasının duayenlerinden ‘Sami Hoca’ olarak bilinen Sami Bahçekapılı için sevenleri son görevlerini yerine getirdiler.

 

Onur ERDİK

 

Yalova’da birçok kulüpte görev yapan ve son olarak Acarspor’da antrenörlük kariyerini sürdüren Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Yalova Şubesi Başkan Yardımcısı Sami Bahçekapılı, önceki gün hayatını kaybetmişti. Merhum Bahçekapılı’ya son görev için sevenleri, dün bir araya geldiler. İlimizin en başarılı ve en tecrübeli antrenörleri arasında yer alan Sami Bahçekapılı, son dönemde yaşadığı rahatsızlığı atlatamazken tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde henüz 60 yaşındayken aramızdan ayrıldı.

Cenaze namazını Rektör Bahçekapılı kıldırdı..

Yalova’nın ‘Sami Hoca’sı olarak bilinen Sami Bahçekapılı için cenaze töreni düzenlendi. Dün Merkez Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası sporun duayeni Bahçekapılı, Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Sami Hoca’nın cenaze namazını ise aynı zamanda akrabası olan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı kıldırdı.

Yoğun katılım vardı..

Cenazeye Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,  MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve siyasi parti üyeleri ile spor dünyasının birçok ismi katılım sağladı. Yaklaşık 2 bin kişinin yer aldığı cenaze namazının ardından Merhum Bahçekapılı’nın Acarspor bayrağına sarılı tabutu, sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına yüklendikten sonra Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Biz de HABERCİ ailesi olarak merhum Sami Bahçekapılı’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve Yalova spor camiasına başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.