yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3407
EURO
34,8101
ALTIN
2.396,46
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

FURKAN SAĞLIK, KOSOVA SÜPER LİGİ’NDE

FURKAN SAĞLIK, KOSOVA SÜPER LİGİ’NDE
28.07.2023 15:24
0
A+
A-

HDI Sigorta Yalova VİP’in eski başantrenörü olan ve Türkiye’nin kadın basketbolundaki en iyi koçlarından biri gösterilen Furkan Sağlık, Kosova Süper Ligi ekiplerinden KBF Peja 03 takımıyla anlaştı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP ile 2021-2022 sezonunda play-off finaline kadar yükselen ancak Süper Lig’in kapısından dönen Furkan Sağlık, 2022-2023 sezonuna kötü giriş yapan turuncu-sarılılardan ayrılmıştı. Bir süredir boşta olan ve aynı zamanda Kosova U-18 Kadın Basketbol Milli Takımı başantrenörlüğü görevini yürüten genç koç, bu ülkenin Süper Ligi’nde yeni sezonda çalışacak.

Şuanda milli takım kampında..

Yalova VİP’in eski çalıştırıcısı Furkan Sağlık, şuanda Kosova U-18 Milli Takımı ile kampta bulunuyor. 1-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek FIBA U-18 Kadınlar Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Furkan Sağlık yönetimindeki Kosova milli takımı, organizasyon için Arnavutluk’a geçecek.

1 yıllık imza..

Öte yandan yeni sezonda ‘Süperliga Kosova Femrat’ ligi olarak bilinen Kosova Süper Ligi takımlarından KBF Peja 03 ekibi ile anlaşan Furkan Sağlık, milli takım kampı öncesinde başantrenörlüğünü yapacağı yeni takımıyla 1 yıllık resmi sözleşme imzaladığı öğrenildi. Bu arada KBF Peja 03 kulübü de resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile genç koç ile anlaştığını duyurdu.

Transfer listesinde Cierra Dillard var..

Kosova Süper Ligi’nde görev yapacak genç koçun transfer listesinde, yine bir dönem HDI Sigorta Yalova VİP forması giyen ve geçtiğimiz günlerde Senegal vatandaşlığına geçerek bu ülkenin milli takımına giren Cierra Dillard da var. İki sezon önce Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off finali sonrasında Furkan Sağlık ve Cierra Dillard’ın Kosova Süper Ligi’nde tekrar buluşması yakın gibi gözüküyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.