yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

FİNALİN ADI KONDU

FİNALİN ADI KONDU
03.09.2023 15:25
0
A+
A-

MARİNER Mİ?

BEŞİKTAŞ MI?

  • Yalova’da düzenlenen 2023 Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde oynanan yarı final karşılaşmalarının ardından finale çıkan takımlar belli oldu.

1 aydan fazla süredir devam eden kentin en prestijli futbol turnuvasında Tersan Tersanesi’ni eleyen Mariner Mühendislik ile AKKİM’i deviren Beşiktaş Tersanesi, büyük finale yükseldi.

  • İki takım, bugünkü dev finalde kozlarını paylaşacak ve şampiyonluk kupasını müzesine götürmeye çalışacak. Bu maç öncesinde Tersan Tersanesi ile AKKİM, üçüncülük-dördüncülük mücadelesinde kozlarını paylaşacak.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen 2023 Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde nefes kesen maçların ardından finalin adı kondu. Rakiplerini turnuva dışına iten Mariner Mühendislik ile Beşiktaş Tersanesi, A Grubu’nun ardından bu kez büyük finalde birbirine rakip oldu. Grup aşamasında karşılaşan iki takımın mücadelesinde Mariner, Beşiktaş Tersanesi’ni 9-4’lük skorla mağlup etmişti.

Beşiktaş, AKKİM’i devirdi..

Kaptan Halı Saha Tesislerinde oynanan ve Kent77’den canlı yayınlanan yarı finalin ilk maçında AKKİM ile Beşiktaş Tersanesi kozlarını paylaştı. Beşiktaş, geriye düştüğü maçta devre arasına 1-1’lik eşitlikle giderken; ikinci yarıdaki harika oyunuyla müsabakadan 6-3 galip ayrıldı ve finale adını yazdıran ilk takım oldu.

Mariner güle oynaya..

Son iki turnuvanın şampiyonu olan ve armasına üçüncü yıldızı eklemek isteyen Mariner Mühendislik, Tersan Tersanesi ile karşı karşıya geldi. Yarı finalin ikinci ayağında yapılan müsabakada Mariner, ilk yarısını 2-0 önde kapattıktan sonra ikinci devreyi domine ederek maçtan 7-0 gibi farklı galibiyetle ayrıldı. Böylece sarı-lacivertliler, finalde Beşiktaş Tersanesi’nin rakibi oldu.

Üçüncülük-dördüncülük karşılaşması oynanacak..

Öte yandan 1 aydan fazla süredir devam eden Şirketler Kupası Yaz Ligi, bugünkü final günüyle tamamlanacak. Kaptan Halı Saha Tesislerinde saat 18.30’da Tersan Tersanesi ile AKKİM takımları karşı karşıya gelecek. Bu mücadeleden galip ayrılacak takım, organizasyonu üçüncülükle noktalayacak. Kaybedecek ekip de dördüncü olarak turnuvayı bitirecek.

Büyük final saat 20.00’de..

Üçüncülük-dördüncülük müsabakasının hemen ardından saatler 20.00’yi gösterdiğinde futbolseverler, dev finale tanıklık edecekler. Mariner Mühendislik ile Beşiktaş Tersanesi, şampiyonluk ipini göğüsleyebilmek için kozlarını paylaşacak. Enes Yılmaz, Tayfun Kaya, Metin Kahraman, Emre Akyıldız, Muhammed Esad Çelik, Enes Dışpınar ve Ahmet Seyfi Yüksel gibi kadrosunda önemli yıldızları barındıran Mariner, Göktay Günal, Yusuf Argün, Rıza Altıntaş, Fırat Şahin, Erdal Akyol, Mutluhan Ar ve Ahmet Bekçi ile finale adını yazdıran Beşiktaş Tersanesi’yle zorlu şampiyonluk maçında karşılaşacak. Final gününün ardından kupa seremonisi düzenlenecek ve 2023 Şirketler Kupası Yaz Ligi heyecanı tamamlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.