yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2892
EURO
34,6521
ALTIN
2.410,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

FİLEDE LİG ŞEKİLLENDİ GİBİ

FİLEDE LİG ŞEKİLLENDİ GİBİ
15.03.2023 17:18
0
A+
A-
  • Çiftlikköy Belediyespor’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda son üç haftaya girilirken; play-off hattı ile düşme potası hemen hemen şekillendi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda 19.hafta müsabakaları, geçtiğimiz hafta sonunda yapıldı. Play-off ve küme düşme yarışını yakından ilgilendiren mücadelelerin ardından grupta şekillenme belli olmaya başladı.

Çiftlikköy seriye devam etti..

Lige tutunma umudu iyice azalan Çiftlikköy Belediyespor, 19.haftada İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü deplasmanına çıktı. Kırmızı-siyahlılar, rakibine 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla ligden düşmesi daha önce kesinleşen temsilcimizin sezonu son sırada kapaması da kesinleşti. 46 puana yükselen İBBSK de play-off’ları garantiledi.

Göztepe ve Altınoluk da play-off biletini aldı..

Öte yandan grupta 19.hafta sonunda iki takım daha play-off biletini cebine koydu. Bu ekiplerden lider Göztepe, Karşıyaka’yı deplasmanda 3-1 ile geçti. Sarı-kırmızılılar, 48 puanla son 3 haftaya zirvede girdi. 33 puandaki Karşıyaka da 5.sırada haftayı bitirip ilk 4 şansını mucizelere bıraktı. Edremit Belediyesi Altınoluk, evinde AVR Atletik’i 3-1 yendi. Bu sonuçla Balıkesir temsilcisi, 45 puanla 3.sırada yer alıp play-off’lara girmeyi garantiledi. Sakarya Voleybol deplasmanında 3-0 kazanan Muratpaşa Belediyespor, 40 puanla 4.sıradaki yerini koruyup son 3 haftaya çok büyük avantajla girdi.

Ligden düşecek ikinci takım netleşmedi..

Bu arada Çiftlikköy Belediyespor’un ardından ligden düşecek ikinci takım, matematiksel anlamda henüz netlik kazanmadı. Evinde Vakıfbank’a 3-1 boyun eğen Çanakkale Belediyespor, 13 puanla 11.sırada kaldı ve lige tutunma umudunu iyice azalttı. Haftanın bir diğer maçında Yeşilyurt, sahasında Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyespor’u 3-0 mağlup etmesini bildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.