yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2175
EURO
34,6383
ALTIN
2.396,15
BIST
10.237,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

FİLEDE DERBİ HAFTASI

FİLEDE DERBİ HAFTASI
20.12.2023 16:51
0
A+
A-

Filedeki iki ekibimiz Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor Voleybol, derbide hafta sonunda kozlarını paylaşacak.

 

Namağlup lider durumdaki kırmızı-siyahlılar ile takipçisi konumundaki yeşil-kırmızı takım arasında oynanacak maç, haftanın en önemli karşılaşması olarak dikkat çekiyor.

 

Onur ERDİK

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği 2023-2024 sezonu Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta bu hafta sonu, Yalova derbisi heyecanı yaşanacak. Filedeki iki temsilcimiz Çiftlikköy ile Semt77 Voleybol, kritik derbi müsabakasında karşı karşıya gelmiş olacak. Sezona müthiş giriş yapan ve devre arasına lider girdikten sonra ikinci yarının ilk haftasını da galibiyetle bitiren namağlup Çiftlikköy Belediyespor, 8.haftayı bay geçen Semt77 Yalovaspor ile file mücadelesi verecek.

24 Aralık’ta oynanacak..

Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor arasında 24 Aralık Pazar günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılacak müsabaka saatler 14.00’ü gösterdiğinde start alacak. Kritik mücadele öncesinde kırmızı-siyahlılar, 21 puanla ve namağlup bir şekilde Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta liderlik koltuğunda oturuyor. Bir maçı eksik yeşil-kırmızılılar ise 14 puanla ikinci basamakta..

İlk maçı Çiftlikköy kazanmıştı..

Öte yandan iki takım, Semt77 Yalovaspor’un ev sahipliğinde sezonun ilk devresinde karşılaşmıştı. Çiftlikköy, rakibini 25-21, 25-22 ve 25-22’lik setlerle 3-0 mağlup etmiş ve ligin ilk derbisini kazanan taraf olmuştu. İki takımın play-off bileti alacağı grupta kırmızı-siyahlı ekip Çiftlikköy, matematiksel olmasa da büyük ölçüde 1. Lig yolunda play-off’lara gitmeyi kesinleştirdi gibi. Semt77 Yalovaspor da elindeki avantajı kullanarak, play-off biletini cebine koymak istiyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.