yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

FİLEDE ÇİFTE ZAFER

FİLEDE ÇİFTE ZAFER
14.11.2023 15:38
0
A+
A-
  • Temsilcilerimiz Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta 4.hafta heyecanı geride kaldı.

Ekiplerimizden Çiftlikköy, sahasında Nilüfer Belediyesi’ni; Semt77 Voleybol da evinde Darıca Çınaraltı Gençlik’i 3-0’lık skorla geçerek filede Yalova’ya çifte galibiyet sevinci yaşattı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta 4.hafta müsabakaları yapıldı. Cadence Gölcük İhsaniye’nin bay geçtiği haftada temsilcilerimizden Çiftlikköy Belediyespor, saha ve seyircisi önünde Bursa ekibi Nilüfer Belediyesi’ni ağırladı. Kırmızı-siyahlı takımımız, güzel bir oyunun ardından rakibini 3-0’lık skorla devirmesini bildi. Bu sonuçla Çiftlikköy, Bir maçı eksik bir şekilde 3’te 3 ile 9 puan toplayıp, grubun namağlup tek takımı olarak liderlik koltuğunda haftayı kapattı. Nilüfer Belediyesi ise 5 puanla 5.sırada kendisine yer buldu.

Semt77 Yalovaspor Voleybol’dan net skor.

Grupta play-off mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor Voleybol, 4.hafta müsabakaları çerçevesinde taraftarı önünde Darıca Çınaraltı Gençlik’le karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızılı takımımız, rakibini 3-0 yendi ve üst üste ikinci galibiyetine ulaştı. Bu sonuçla temsilcimiz, bir maçı eksik olmasına rağmen 6 puan ve averajla 4.basamakta haftayı bitirdi. Kocaeli ekibi Darıca ise 3 puanla 6.sırada kendisine yer buldu.

Keste dibe demir attı..

Haftanın bir diğer maçında Kestel Belediyespor, Bursa derbisinde Ortakçı İnegöl Orhaniye Voleybol’a da 3-0’lık skorla boyun eğdi. Bu mağlubiyetle birlikte Kestel, grubun kazanamayan tek takımı olarak puansız bir şekilde grubun son sırasına demir attı İnegöl takımı da 7 puanla ikinci sırada haftayı noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.