yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

FİDANLAR YALOVA’DAN GİTTİ

FİDANLAR YALOVA’DAN GİTTİ
12.12.2022 13:08
0
A+
A-

 

GÜDÜL’DE 9 BİN HÜNNAP FİDANI DAĞITILDI

  • Ankara’nın Güdül ilçesinde 9 bin hünnap fidanı dağıtıldı. Projenin paydaşlarından olan Yalova’nın firması Taştan Fidancılık İşletme Sahibi Soner Taştan, fidan dağıtım törenine katıldı..

 

Haber / Büşra GÜNDÜZ

Ankara Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında ilçede 9 bin sertifikalı hünnap fidanı dağıttıklarını söyledi. Yüzde 75 hibeyle dağıtılan fidanların kısa sürede toprakla buluşturulacağını belirten Yalçın, “Hünnapın ana merkezi Güdül olma yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda ilçe merkezinde dağıtımını yaptığımız fidanlar sayesinde Güdül hünnabı marketlerde yerini alacaktır” dedi. Çiftçinin yanında olmaya devam edeceklerini anlatan Yalçın, projede emeği geçenlere teşekkür etti. Güdül İl Tarım ve Orman Müdürü Vekili Hüseyin Tanrıseven ise, emeğe geçenlere teşekkür etti.

‘Üreticinin her zaman yanındayız’..

Taştan Fidancılık İşletme Sahibi Soner Taştan ise, projenin paydaşlarından biri olmanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. Üreticinin her zaman yanında olduklarını belirten Taştan, “Tarım ve Orman Bakanlığı ve Ankara Tarım İl Müdürlüğü ile paydaşı olduğumuz 9 bin hünnap dağıtımı projesini tamamladık. Ankara’ya ve paydaşlarımıza hayırlı olsun. Taştan Fidancılık ve Bitkifidan.com ailesi olarak her zaman üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz. Birkaç yıl sonra hünnap meyvesinin merkezi Güdül olacak” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.