yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3289
EURO
34,8305
ALTIN
2.391,42
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

‘FERFORJE ÜRÜNLERİ ÖZENLE TASARLIYORUZ’

‘FERFORJE ÜRÜNLERİ ÖZENLE TASARLIYORUZ’
27.02.2023 16:48
0
A+
A-
  • Kılıç Metal Demir Doğrama, Çiftlikköy Kılıçköy’de ticari hayatına başladı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Ferforje ve çelik konstrüksiyon ile kalite ve ucuzu aynı adreste birleştirmeyi amaçlayan Kılıç Metal Demir Doğrama, Çiftlikköy ilçesine bağlı Kılıçköy’de hizmet veriyor. Korkuluk, çatı kaplama ve mobilya gibi birçok alanda kullanılan demir doğrama öncesinde proje çizimi yapılarak, müşterinin beğenisine sunuluyor.

‘Ucuz ve kaliteyi bir arada tutmayı amaçlıyoruz’..

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Kılıç Metal Demir Doğrama İşletmecisi\ Ustası Uğur Kuru, “Demir doğrama işi; demirin sanatkar ellerde işlevsel hale gelmesidir. Demir doğrama hayatın birçok alanında kullanılır. Mimari tasarımlarda, inşaatlarda, sanayi sektöründe vazgeçilmez bir unsurdur. Sağlamlık açısında uzun yıllar dayanım gösteren bir maddedir. Bir çalışma ortaya konulmadan önce, proje ofisimizde proje çizilerek müşterimizin beğenisine sunuluyor. Ardından işin atölye kısmına geçiliyor. Tasarım aşaması çok önemli. Demirin yaygın olarak tercih edilmesinin en önemli nedenleri dayanıklı bir metal olması, uzun ömürlü olması ve güvenlik önlemleri için ideal bir malzeme olmasıdır. Ucuz ve kaliteyi bir arada tutmayı amaçlıyoruz. Firmamız her ihtiyaca ve talebe yönelik ferforje ürünleri özenle tasarlayıp üretiyor. Bizlere ulaşmak isteyenler için instagram hesabımız: @kilicmetaldemirdograma telefon numaramız: 0531 265 38 74” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.