yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2636
EURO
35,0659
ALTIN
2.464,33
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
23°C
Yalova
23°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

FAZLACA İLÇE ESNAFINI ZİYARET ETTİ

FAZLACA İLÇE ESNAFINI ZİYARET ETTİ
12.02.2024 14:09
0
A+
A-

Altınova Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adayı olan Yasemin Fazlaca, seçim kampanyası kapsamında ilçe esnafını ziyaret etti.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ziyaret sonrasında Fazlaca, duygularını paylaştığı bir açıklama yaparak, esnafın sıcak karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Fazlaca, ziyaretlerin kendisine Altınova’nın samimiyetini ve dayanışmasını bir kez daha hatırlattığını belirtti. Her dükkan ziyaretinde esnafın samimi gülümsemesiyle karşılaşmanın, Altınova’nın kalbindeki sıcaklığı temsil ettiğini vurgulayan Fazlaca, şu ifadeleri kullandı: “Her bir dükkanın kapısından içeri adım attığımızda samimi bir gülümsemeyle karşılamaları, Altınova’nın kalbindeki sıcaklığı ve dayanışmayı temsil ediyor. Altınova, emanetiniz, emanetimdir.”

SORUNLARI DİNLEDİ..

Aday Fazlaca, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşların beklentilerini dinleyerek, mahallelerdeki sorunları yerinde inceledi. Toplumun her kesimine eşit hizmet sunma hedefiyle yola çıkan Fazlaca, Altınova’nın geleceğine dair projelerini de esnaf ve vatandaşlarla paylaştı. Seçim sürecinde esnaf ziyaretlerine devam edeceğini belirten Yasemin Fazlaca, Altınova’nın gelişimine katkıda bulunmak ve ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak için kararlı bir şekilde çalışacağını ifade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.