yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3561
EURO
34,8758
ALTIN
2.404,53
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

EZELİ RAKİPLER ZİRVEYİ BÖLÜŞTÜ

EZELİ RAKİPLER ZİRVEYİ BÖLÜŞTÜ
19.10.2022 16:42
0
A+
A-

SÜPER LİG’DE HEYECAN ARTIYOR

  • Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün de (YOSK) yer aldığı Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı geride kaldı.

Yeşil-kırmızılı takımımızın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni elinden kaçırdığı haftanın ardından ezeli rakipler Fenerbahçe Göksel Çelik ile Galatasaray Tunç Holding, zirveyi bölüştü.

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde üçüncü hafta maçları tamamlandı. Kritik müsabakaların yapıldığı haftada favori ekiplerin kazanması dikkat çekti. Süper Lig’in demirbaşlarından olan temsilcimiz YOSK, üçüncü haftada deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı.

Elimizden kaçırdık..

Yeşil-kırmızılı takımımız YOSK, üçüncü hafta müsabakaları kapsamında konuk olduğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne karşı önde olmasına rağmen avantajını koruyamadı. Rakibini elinden kaçıran YOSK, sahadan 69-61 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz, 4 puan ve averajla 9.sırada haftayı tamamladı. Şanlıurfa ekibi de 5 puan ve averajla 6.sırada kendisine yer buldu.

Fenerbahçe zorlanmadı..

Son şampiyon Fenerbahçe Göksel Çelik, evinde Tosyalı İskenderun’la kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler, rakibini zorlanmadan 77-45 ile geçti. Bu sonuçla Fenerbahçe, 6 puan ve averajla liderlik koltuğunda yer aldı. İlk yenilgisini alan Tosyalı İskenderun ise 5 puan ve averajla 3.sıraya geriledi.

Galatasaray, İzmir’i devirdi..

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray Tunç Holding, sahasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, rakibini 72-53’lük skorla mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla Cimbom, 6 puan ve averajla lider Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada haftayı noktaladı. Haftanın diğer mücadelelerinde; TSK Rehabilitasyon Merkezi, Ceylanpınar BESK karşısında 20-0 hükmen galip sayıldı. Beşiktaş, deplasmanda Balıkesir BŞB’yi 76-53 devirdi. Pendik Belediyesi Anadolu Yakası, sahasında Gazişehir Gaziantep’e 67-60 boyun eğdi. Bağcılar Belediyesi, seyircisi önünde Ordu BŞB’yi 90-67 yendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.