yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

EURO CUP 3 FİNALLERİ YALOVA’DA

EURO CUP 3 FİNALLERİ YALOVA’DA
23.04.2023 15:56
0
A+
A-

AVRUPA’NIN EN BÜYÜĞÜ BELLİ OLACAK!

Yalova, tekerlekli sandalye basketbol branşında Avrupa’nın en büyük organizasyonlarından birisine ev sahipliği yapacak.

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu-International Wheelchair Basketball Federation (IWBF) tarafından düzenlenecek Europa Euro Cup 3 finalleri, 27-30 Nisan tarihleri arasında ilimizde olacak.

Onur ERDİK

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu’nun (IWBF) düzenlediği Europe Euro Cup 3 finalleri, Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde 27-30 Nisan tarihleri arasında Yalova’da düzenlenecek. Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), tarihi bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın katkılarıyla Yalova 90. Yıl Spor Salonu ve Orhangazi Spor Salonu’nda oynanacak maçlarla Euro Cup 3’ün şampiyonu netleşecek.

YOSK ve İzmir de var..

8 takımın mücadele edeceği finallerde iki de Türk takımı var. Ev sahibi YOSK’un yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi de ülkemizi temsil edecek takım olarak dikkat çekiyor. YOSK ve İzmir’in dışında Yalova’nın ev sahipliğindeki finallere Almanya’dan Hannover United, Büyük Britanya’dan London Titans, Fransa’dan Toulouse IC, İsviçre’den Pilatus Dragons RCZS, İtalya’dan Dinamo Lab Banco Di Sardegna Sassari ve Treviso takımları katılım sağlayacak.

‘Güzel bir basketbol şöleni olacak’..

27-30 Nisan tarihleri arasında ev sahipliğini yapacakları turnuvayla ilgili bilgi veren YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Daha önceki yıllarda oluğu gibi bu yıl da ilimize bir Avrupa kupası organizasyonu getirmeni heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bu turnuvanın düzenlenmesi için yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ederiz. Arıca ilk süreçten itibaren bizlerin yanında durup IWBF Europe Euro Cup 3 finallerinin ilimizde yapılması için gecesini gündüzüne katan AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel bir basketbol şöleni olacak ve finallerin en iddialı takımlarından biri biziz. 27-30 Nisan tarihleri arasındaki Avrupa kupası finallerine tüm basketbol severleri bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.