yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4964
EURO
34,8120
ALTIN
2.476,57
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

‘ESNAFIN GÜVENİ TAM’

‘ESNAFIN GÜVENİ TAM’
29.01.2022 18:08
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Başkan adayı olduğunu kamuoyu ile paylaştığı günden bu yana oldukça uzun bir mesafe kat ettiklerini aktaran Hacısalihoğlu, “Esnaf arkadaşlarımız tarafından gördüğümüz ilgi ve alaka bizleri oldukça memnun ediyor. Sağ olsunlar esnaflarımız bizleri bağrına bastılar.  Ziyaret ettiğimiz her esnaf ve sanatkarımız ile birlikte neler başarabileceğimizi konuşuyor, hasbihal ediyoruz. Eksik gördükleri konuları da bizlere aktarıyorlar. Esnaf kardeşlerimizin dertlerini, sorunlarını ve önerilerini dinliyoruz. Pandemi ve pandeminin yansıması olan ekonomik kriz ister istemez esnaflarımızı zor durumda bıraktı. Böylesine yoğun bir gündemde esnafımızın sorunları çoğu zaman maalesef unutuldu” dedi.

‘SADECE İYİ GÜN DOSTU OLMAYACAĞIZ’..

Resmi gazetede yayımlanan, Esnaf Odası Tüzüğü’ne göre; Odanın görev ve yetkilerinde, esnafa danışmanlık, eğitim, bağış, hukuksal destek gibi hizmetleri yapma yetkisi olduğunu hatırlatan Hacısalihoğlu, “Tabi bu yetkiler esnaf odasının gelirlerinin sağlayabileceği olanaklar nispetindedir. Yönetim olarak, sadece iyi gün dostu olmayacağız. Allah vermesin, karşılaşılabilecek zorluklarla da birlikte mücadele edecek, yaraları birlikte saracağız. Ben ve ekibim bu yolda, canla, başla çalışıyoruz. Göreve gelir gelmez hemen mevcut olan tüm sorunları çözmek için yönetimimle birlikte hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Tüm esnaflar, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın hizmetlerinden yararlanacaklar. Yeter ki esnaflarımız, odalarına sahip çıkarak, yapılacak olan seçimlerde oylarını kullansınlar.”

‘KONGREMİZE TÜM ÜYELERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ’..

Odamız ile ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara esnafımızla istişare edilerek karar verilecek. Vermiş olduğumuz sözler ve vaatler kesinlikle unutulmayacak. Ben ve ekibim göreve geldiğimiz günden itibaren esnafın, 7/24 direk ulaşabileceği bir telefonluk mesafede olacağız. Esnafımızın karşılaşabilecekleri her türlü olumsuzluklarda elimizden gelen desteği sağlayacağımız ve yanlarında olacağımız konusunda  söz veriyoruz. Girdiğimiz her iş yerinde bizleri samimiyetle karşılayan, inandığımız yolda yanımızda duran esnafımıza tüm ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Artık kongremize sayılı günlerimiz kaldı. Odamız, esnafımızın odası ve sahip çıkmalarını bekliyoruz. 13 Şubat 2022 Pazar günü saat 11:00’de yapılacak olan kongremize ve yönetim kurulu seçimine tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.