yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

ESKİ ÇÖP KOVALARI YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLİYOR

ESKİ ÇÖP KOVALARI YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLİYOR
28.11.2022 13:30
0
A+
A-

 

 

  • Yalova Belediyesi ekipleri şehrin işlek caddeleriyle, sokakları başta olmak üzere park ve dinlenme alanlarında bulunan eski çöp kovalarını yenileriyle değiştiriyor.

 

Haber \ Esin KAYA

Daha temiz Yalova için çalışmalarını sürdüren Yalova Belediyesi, bir yandan temizlik araç ve gereç sayısını artırırken bir yandan ise daha modern, kent estetiğine uygun çalışmalara imza atıyor. İlk olarak şehrin yoğun olan birçok noktasına monte edilen modern tasarımlı çöp kovalarının montajlama çalışmaları diğer cadde ve sokaklarda devam edecek.

Eski çöp kovalarının kullanışsız hale geldiğini belirten Yalova Belediyesi yetkilileri, “Ekiplerimiz tarafından şehrimizin yoğun olan bölgelerine yeni çöp kovalarının montajını gerçekleştirdik. Montajlama çalışmalarımız diğer mahallerimizde de devam edecek. Vatandaşlarımız çöp kovalarını kullanırken daha dikkatli olmasını rica ediyoruz. Çöp kovalarının içlerine günlük çöplerini, yanan sigara izmaritlerini ve sıvı içecek tarzı atıklar dökmemeleri gerekmektedir. Çöp kovalarının içine atılan bu tarz atıklar çöp kovalarının kullanım kalitesini düşürüyor hem de paslanmasına neden olarak çürümesine yol açıyor” dediler.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.