BIST 100
11.449,42 1,22%
DOLAR
42,6990 0,01%
EURO
50,2312 0,14%
GRAM ALTIN
5.952,19 0,85%
FAİZ
38,39 0,13%
GÜMÜŞ GRAM
87,67 3,21%
BITCOIN
89.471,00 1,14%
GBP/TRY
57,1720 0,09%
EUR/USD
1,1755 0,13%
BRENT
61,07 -0,08%
ÇEYREK ALTIN
9.731,84 0,85%

ESENKÖY İLÇE OLMAK İSTİYOR

esenköy

 

‘SON 900 KİŞİ KALDI’

 

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, vatandaşların İlçe olma talebinin gerçekleşmesi için 900 kişinin gerekli olduğunu hatırlatarak Esenköylü yazlıkçılara seslenerek, “45 günümüz kaldı. Kayıtlar için son 45 gün. Nüfus olarak ilçe sayısına 900 kişilik eksik kaldı. Sizlerin de desteği ile bu sayıyı tamamlayalım. Kayıt aldırmak isteyenler belediyemize uğrayabilir, kendilerini Çınarcık ilçe nüfusa götürerek kayıtlarını alma konusunda yardımcı olacağız" dedi.

 

  • Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel yaptığı açıklamada, Esenköy'e daha iyi hizmet gelebilmesi için Esenköy'de bulunan yazlıkçıların ikametgahlarını Esenköy'e almaları gerektiği belirtti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, beldenin ilçe olması için son 900 kişinin kaldığını belirtti. Başkan Temel, yaptığı açıklamada, “Beldemizin ilçe olması için çalışıyoruz. İlçe olmak için 10 bin nüfus şart. Fakat beldemizin coğrafi yapısı ve iki ilçeye uzaklığından dolayı en az 6 bin nüfusu bulması durumunda ilçe olmaya hak kazanacağız. Bunun için yazlıkçılarında buraya kayıt almaları gerekmektedir" dedi.

‘İNANCIMIZ TAM’..

Başkan Temel, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Devlet bankaları ve özel bankaların getirilebilmesi, bankamatik sayılarının artabilmesi için belediyenin gücünü arttırarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için emniyet merkezi, kaymakamlık, vergi dairesi müdürlüklerinin faaliyete girebilmesi için tüm hizmetleri Esenköy’de alabilmeniz için her türlü sosyal etkinlikleri daha fazla yapabilmek için Lise ve yüksekokul faaliyete girebilmesi ve benzeri daha çok hizmeti sizlerin ayağınıza getirebilmemiz için Esenköy halkı ve sevdalıları beldemizi ilçe yapmamızda katkıda bulunacağınıza inancımız tamdır. Turizm beldemiz yaz nüfusu ile yerleşik nüfusumuzun 20 kat üstüne çıkmaktadır. Bu nedenle ilçe olmayı fazlasıyla hak etmekteyiz. Esenköy’de hastane, lise ve yüksekokul olsun istiyoruz. Hizmeti ayağınıza getirmek için her haneden en az 1 kişi de olsa ikamet adresinizi Esenköy’e alarak bizlere katkıda bulunmanızı istiyoruz.”

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?