yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3616
EURO
34,7772
ALTIN
2.401,08
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

ERTANLAR YAPI MARKET YENİ YERİNDE

ERTANLAR YAPI MARKET YENİ YERİNDE
07.07.2023 18:10
0
A+
A-

26 YILLIK TECRÜBEYLE BÖLGENİN EN İYİSİ!

  • Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Taşköprü beldesinde bulunan Ertanlar Yapı Market, yenilenen yüzüyle müşterilerine hizmet veriyor.

Eski Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ve oğullarının sahibi olduğu Ertanlar Yapı Market, dün yeni yerinde gerçekleştirilen açılışla müşterilerine hitap etmeye başladı.

 

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

Eski Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’ın kurucusu olduğu ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Ertanlar Yapı Market’in açılış töreni için siyasiler, bürokratlar ve vatandaşlar bir araya geldiler. Taşköprü Merkez Mahallesi Musa Gündüz Caddesi No: 60’taki yeni yerinde hizmete giren Ertanlar Yapı Market, Yalova’nın ve bölgenin büyük yapı marketlerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

1997’de kuruldu..

1997 yılında kurulan ve 26 yılı geride bırakan Ertanlar Yapı Market, inşaat malzemeleri, her türlü seramik ürünleri, boya malzemeleri, hırdavat kaba malzeme, kont çimento, iş güvenlik malzemeleri, elektrik malzemeleri ve yüzlerce yapı market ürünüyle daha ilk günden müşterilerinin yoğun ilgisini çekti.

Geniş katılım vardı..

Firmanın açılışına AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri, eski milletvekili Temel Coşkun, Seramiksan Yönetim Kurulu Başkanı Süerayya Çağlar, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ile ilçe teşkilat temsilcileri katıldılar.

‘Hedefimiz ülkenin en büyük yapı marketleri arasında yer almak’..

Yalova’nın ve bölgenin en büyük yapı marketlerinden biri olduklarını kaydeden Ertanlar Yapı Market Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ertan, “1997 yılında kurduğumuz firmamız, bugün Yalova ve bölgenin en önemli yapı marketleri arasındadır. 26 yıldır inşaat, seramik, boya ve hırdavat ile iş güvenlik ve elektrik malzemeleri konusunda lider olan firmamız, bugün artık Türkiye geneline hitap eder hale gelmiştir. Hedefimiz ülkenin en büyük yapı marketleri arasında yer almak. Ben ve oğullarım; Osman, Ali ve Furkan Ertan’la işlettiğimiz firmamızın açılışına katılan değerli protokol üyelerimizle vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

‘Herkesi işyerimize bekleriz’..

Firmalarının kapılarının herkese açık olduğunu kaydeden Ertan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ertanlar Yapı Market olarak inşaat, seramik, Polisan boya malzemeleri, hırdavat, kaba malzeme, kont çimento, iş güvenlik ve elektrik malzemeleri ile A’dan Z’ye bütün yapı ürünlerinin bulunduğu firmamızı incelemek isteyen herkesi işyerimize bekleriz.” Ayrıca Ertan, Seramiksan’ın ana bayiliğini de yaptıklarını dile getirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.