yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2612
EURO
34,7113
ALTIN
2.401,07
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
24°C
Yalova
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

ERKOÇ BAŞKANLIĞINDAKİ TBESF’TEN DEV ADIM

ERKOÇ BAŞKANLIĞINDAKİ TBESF’TEN DEV ADIM
10.07.2023 15:25
0
A+
A-

HALİL İBRAHİM DEMİRHAN’DAN DESTEK SÖZÜ

  • Yalovalı iş insanı ve hayırsever Halil İbrahim Demirhan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Demirhan ile yönetim kurulu üyesi Ramazan Çelik’i evinde misafir etti.

Yurtdışı temasları ile sevilen iş insanları arasında bulunan Demirhan’dan Erkoç başkanlığındaki TBESF’e ve engelli sporuna destek sözü geldi.

 

Onur ERDİK

Ülkemizin ve Yalova’nın hayırsever iş insanlarından Halil İbrahim Demirhan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç ve yönetim kurulu üyesi Ramazan Özçelik’i evinde ağırladı. Yalova’nın ulusal ve uluslararası iş dünyasında ve spor camiasında sevilen ve tanınan iki ismi bir araya geldi. Görüşmede Erkoç, Demirhan’dan engelli Türk sporu adına destek ve katkılarını rica etti. Körfez ülkelerinde özellikle de Birleşik Arap Emirlikleri’nde önemli iş bağlantıları ve yatırımları bulunan, ülkemizin yurt dışında tanıtılması ve uluslararası birçok yatırımcının ülkemize yönlendirilmesi konularında yıllardır çalışmalar yapan iş insanı Halil İbrahim Demirhan’dan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç’a ve engelli sporuna tam destek sözü geldi.

‘Destek vermekten mutlu olacağız’..

Erkoç’un çok önemli bir görev üstlendiğini ve bir Yalovalı olarak bundan gurur duyduğunu belirten Demirhan, “Bizler de başkan Erkoç için üzerimize düşeni yapmaktan ve TBESF’e destek vermekten mutlu olacağız. Alpaslan Erkoç, Yalova’mızın Türkiye’ye mal olmuş bir değeridir. Engelli camiası ve engelli spor camiası bu konuda çok şanslı, çünkü başkan Erkoç bu işe yıllarını verdi. Hem heyecanı hem de tecrübesi ile ülkemizde engelli sporunun daha fazla ve hızlı yol kat etmesini sağlayacağına inanıyor, kendisini ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

‘Gurur vericidir’..

TBESF Başkanı Erkoç ise iş insanı Halil İbrahim Demirhan’ın hem maddi hem de manevi olarak kendilerine büyük bir motivasyon sağladığını dile getirdi. Erkoç, “Halil İbrahim Demirhan ağabeyimiz uluslararası alanda sözü geçen önemli bir iş insanıdır ve bir Yalovalı olarak bir hemşerimizin böyle güzel yerlerde olması gurur vericidir, aynı zamanda bizim için bir fırsat bir şanstır. Federasyon yönetimi olarak seçildiğimiz günden bu yana durmadan dinlenmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle de uluslararası iş ve spor dünyasından bizlere katkı sağlayacak başta yurttaşlarımız olmak üzere önemli isimlere ulaşmaya başladık. Halil İbrahim Demirhan, bu konuda federasyonumuz ve engelli sporu için adeta bir anahtar olacaktır. Biz biliyoruz ki Sayın Demirhan, başta Körfez ülkeleri ve Avrupa olmak üzere birçok ülkede üst düzey devlet görevlilerinden iş insanlarına, uluslararası sanat camiasından spor camialarına kadar her alanda aktif ve önemli bir isimdir. Federasyon çalışmalarına yapacağı katkı hatta isminin bizimle anılması bile bizim için çok önemlidir. Halil İbrahim Demirhan beyefendi bizim için adeta bir anahtardır, inanıyoruz ve biliyoruz ki sahip olduğu yüce gönlü ve varlığı ile bize nice kapılar açacaktır. Bu konuda kudretli, maharetli ve muktedir olduğunu yakinen biliyoruz. Bizlere sağlayacağı katkılarla daha hızlı ve etkili çalışmalara imza atacağız. Şahsıma ve engelli camiasına göstermiş olduğu ilgi, alaka ve mütevaziliğinden ötürü Halil İbrahim Demirhan’a çok teşekkür ederim. El ele verdiğimiz sürece daha iyisini en iyisini yapacağımızı biliyoruz. Bu vesile ile bizlerin bu yolda yalnız olmadığını gösteren tüm iş insanlarımıza ve camiamıza katkı sunan tüm sporseverlere müteşekkirim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.