yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

EN PRESTİJLİ TURNUVA BAŞLIYOR

EN PRESTİJLİ TURNUVA BAŞLIYOR
21.07.2023 14:48
0
A+
A-

ŞİRKETLER LİGİ’NDE NEFESLER TUTULDU!

  • Yalova’nın en prestijli spor organizasyonlarından olan Şirketler Ligi Halı Saha Turnuvası’nda yaz dönemi müsabakaları 24 Temmuz Pazartesi günü start alacak.

Turnuva öncesinde lansman toplantısı gerçekleştirilirken; kura çekimiyle birlikte gruplarda mücadele edecek takımlar da belli oldu.

  • A ve B gruplarında 6’şarlı olmak üzere 12 takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği organizasyonda son iki turnuvada kupayı müzesine, Mariner Mühendislik götürdü.

 

Onur ERDİK

Yalovalı başarılı antrenörler Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Ligi yaz organizasyonu için geri sayım başladı. Gerçekleştirildiği ilk turnuvadan bu zamana büyük ilgiyle takip edilen ve Yalova’nın prestijli turnuvalarında ilk sırada gelen Şirketler Ligi’nde 12 takım mücadele verecek. 6’şarlı iki gruba ayrılan takımlar arasında ilk 4 sırayı elde edecek ekipler, çeyrek finale yükselme başarısı gösterecekler.

Son iki turnuvanın şampiyonu Mariner..

Şehrin en prestijli turnuvasında son iki organizasyonun şampiyonu Mariner Mühendislik oldu. İlki 2019’da yapılan turnuvada şampiyonluğu Cemre Tersanesi elde etmişti. Pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yıllarında turnuva düzenlenemedi. 2022 yaz döneminde ise Mariner Mühendislik, kupayı müzesine götürdü. 2023 yılının ilk aylarında kış ligi olarak yapılan turnuvada da yine şampiyonluk ipini, Mariner Mühendislik göğüslemişti.

Lansman toplantısı yapıldı..

Öte yandan 24 Temmuz Pazartesi günü başlayacak ve yaklaşık 1,5 ay sürecek organizasyonun lansman toplantısı, Gazipaşa Caddesi üzerindeki Engelsiz Kafe’de yapıldı. Yalova Futbol İl Temsilcisi Gökhan Güngör ve takım temsilcilerinin de yer aldığı toplantı sonrasında kura çekimi gerçekleştirildi. Organizasyonla ilgili antrenör Yalçın Tekin Çetin, katılımcılara bilgiler aktardı. Kurallarla ilgili takım yetkililerine bilgi veren Çetin’in ardından şirketin ve organizasyonun disiplin komitesi üyeleri avukat Baran Çetin ve Musab Nayman, ekiplere bilgilendirmelerde bulundu.

Kura çekimi gerçekleştirildi..

Konuşma ve bilgilendirmeler sonrasında kura çekimine geçildi. Yapılan kura çekiminin ardından A Grubu’nda son şampiyon Mariner Mühendislik, Pınarbaşı, AKKİM, Tersan, A-B Makine ve Beşiktaş Tersanesi takımları mücadele edecek. B Grubu’nda ise Yalova Belediyesi Personel AŞ, Armagaz, Elektromarketim, Yaşa Gemi, Yeşil Körfez Su Birliği ve Yalova Ro-Ro Port takımları yer alacak.

Kaptan Halı Saha’daki ilk santra 24 Temmuz’da..

Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında da turnuva boyunca ki maç takvimi belli oldu. 24 Temmuz Pazartesi günü Kaptan Halı Saha’da start alacak organizasyonun açılış maçında saat 19.00’da A Grubu’nda Mariner Mühendislik ile Beşiktaş Tersanesi takımları kozlarını paylaşacak. B Grubu’nda ise saatler 20.00’yi gösterdiğinde Yalova Ro-Ro Port ile Yalova Belediyesi Personel AŞ takımları karşılaşacak. İlk hafta programı kapsamında 26 Temmuz’da A-B Makine ile Pınarbaşı, Yeşil Körfez Su Birliği ile Armagaz takımları, 3 puan için sahaya çıkacak. 28 Temmuz’da da AKKİM-Tersan ve Elektromarketim-Yaşa Gemi müsabakalarıyla ilk hafta sona erecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.