yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

‘EN İYİ ADAYLA YOLA ÇIKACAĞIZ’

‘EN İYİ ADAYLA YOLA ÇIKACAĞIZ’
07.12.2023 16:50
0
A+
A-
  • İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Yalova’da parti mensupları ile buluştu. 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri öncesinde Yalova’ya gelen İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Burak Akburak, parti mensupları ile il binasında buluştu. Parti binasında İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir ve partililer hazır bulundular. Akburak, İYİ Parti’nin direk adayı belirlemede tek parti olduğunu ifade ederek, Yalova’daki adayı henüz açıklamayacaklarını belirtti. Parti mensuplarına seslenen Akburak, “İYİ Parti bu denklemde kendisine yol açtı, açtığı yer herkesi korkuttu, her partiyi korkuttu. Partimiz doğru işleri yaptıkça hür ve müstakil hale geldikçe, diğer partilerden de oy alıyor. Amacımız yerel seçimlerde belediyeleri almak ama bundan ziyade oy oranımızı koruyup bir üst mertebeye çekmek. Bu ülkeyi yönetmek için partimizi kurduk, 6 yıllık bir siyasi partiyiz ve 10. yılımızda iktidar olmalıyız. Yerel seçim özelinde Yalova’da inşallah, 2 ya da 3 ilçede başarılı olacağımıza inanıyorum. Merkez belediyesi içinde iyi bir aday arayışı içerisindeyiz görüşmelerimiz devam ediyor. Yalova bizim için önemli bir yer, partimizin oy potansiyelinin yüksek olduğu bir şehir. Dolayısıyla partimiz yerel seçimlerde Yalova’dan iyi sonuçlar alacak. En iyi adaylarla yola çıkacağız. Partimiz aday açıklayan tek parti. Önemli illerimizde çok önemli isimleri aday olarak açıkladık ve açıklamaya da devam ediyoruz. Biz aday adayı açıklamıyoruz direkt aday açıklıyoruz sürpriz adaylarımız var” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.