yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

‘EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ’

‘EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ’
22.01.2024 15:20
0
A+
A-
  • Yalova Süper Amatör Küme’de sezonun ilk devresinde müthiş performans ortaya koyan Yalovaspor, maratonda ilk raundu 33 puanla ve namağlup lider bitirdi.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da yaptığı açıklamayla hedefe emin adımlarla ilerlediklerini, Bölgesel Amatör Lig ve 3. Lig’e çıkarak bunu el birliğiyle başaracaklarını söyledi.

 

Onur ERDİK

Geçtiğimiz yıl Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un girişimleri sonucu Yalova Belediyespor çatısı altına giren Yalovaspor Süper Amatör Liginin ilk yarısını 33 puanla lider olarak kapattı. Süper Amatör Küme’de 11 müsabaka sonucunda 33 puanla ligin ilk yarısını lider kapatan Yalovaspor, çıkmış olduğu müsabakalarda rakip fileleri 47 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. İstikrarlı ve namağlup olarak yoluna devam eden Yalovaspor’un elde ettiği başarılı sonuçların ardından taraftarların da Yalovaspor ile kenetlenmesi camiada moralleri yükseltti. Alınan başarılı sonuçların nedeniyle Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, tüm Yalovaspor camiasına teşekkür etti.

‘Emin adımlarla ilerliyoruz’..

Yalovaspor’u sezonun ilk yarısında aldığı başarılı sonuçlardan dolayı kutlayan Başkan Tutuk, “Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Yalovaspor’u sezonun ilk yarısında elde etmiş olduğu başarısından dolayı kutluyorum. Yalovaspor’u, Belediyespor bünyemize kattıktan sonra tesisleşme, altyapı başta olmak üzere birçok çalışma gerçekleştirdik. Yalovaspor’a hizmet etmiş, formasını terletmiş bu takımın ve şehrin ruhunu bilen işin ehli antrenörlerimize emanet ettik. Yalovaspor’un yeri burası değil. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz ve bunu ilk sezonda bölgesel amatör lige ardından da 3.Lig’e çıkarak elbirliği ile başaracağız. Her konuda bize destek veren 7’den 77’e tüm Yalovaspor sevdalılarına teşekkür ederim. Takımımızın sezonun ilk yarısında almış olduğu başarılı sonuçlardan dolayı ise canı gönülden kutlarım” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.