yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5143
EURO
34,9020
ALTIN
2.432,10
BIST
9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

EKSPERTİZE KADIN ELİ DEĞDİ

EKSPERTİZE KADIN ELİ DEĞDİ
09.02.2022 18:33
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Auto Kale Oto Ekspertiz ve Raporlama Bursa Yolu üzerinde açıldı. İşletmeciliğini Metehan Çamçınarlı ve Funda Çamçınarlı’nın yaptığı Auto Kale Oto Ekspertiz ve Raporlama’nın açılışına Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve yönetimi,  MHP İl Başkanı Namık Öz ve yönetimi, CHP İl Başkanı Mehmet Gürel ve yönetimi, DEVA Partisi İl Başkanı Mehmet Demirhan ve yönetimi, İYİ Parti İl Teşkilat Başkanı Talip Bayburtlu, Yalova Eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Kocal, Auto Kale Genel Müdürü Hakan Satılmış ve çok sayıda seçkin davetli de katılım sağladı.

‘Ekspertizi bize uğramadan yaptırmayın’..

Uzman ekip tarafından ekspertiz yapıldığını söyleyen Funda ve Metehan Çamçınarlı, “Yalova’nın en büyük ve en kapsamlı oto ekspertiz firmasını kurmaktan onur duyuyoruz. Hedefimiz araç alım satım sürecinde hem alıcıyı hem satıcıyı koruyarak sağlıklı bir ticaretin gerçekleşmesidir. Ekspertiz mi yaptırmak istiyorsunuz bize uğramadan yaptırmayın. Kaporta ve boya kontrolü, motor ekspertizi, araç alttakım kontrolü, fren testi, süspansiyon ve yanal kayma testi, beyin kontrolü ve tüm ekspertiz raporlarının alanında uzman ustalarımız tarafından yapıyoruz. Sizin de aklınızda soru işareti kalmasın istiyorsanız bize uğramanız yeterli” diye konuştular.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.