yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3533
EURO
34,7324
ALTIN
2.406,41
BIST
10.147,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

EKSİK YEŞİLOVA HENDEK’TE KAZANDI

EKSİK YEŞİLOVA HENDEK’TE KAZANDI
31.12.2023 13:19
0
A+
A-

ÖNCE UMUT, SONRA HAKAN!

  • Yalova Yeşilovaspor, ligin 12.haftasında zorlu Sakarya deplasmanında hata yapmadı ve mavi-yeşilli takımımız, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

İlk yarıyı 1-0 geride bitiren Sefa Demir yönetimindeki Yeşilova, ikinci devrede önde Umut Kıral’ın frikik golüyle eşitliği yakaladı, sonra da Hakan Öztürk’ün golüyle maçı 2-1 kazandı. Temsilcimizde Enes Akdeniz, son bölümlerde gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk yarışında bulunan Yalova Yeşilovaspor, 12.haftada Sakarya deplasmanına gitti. Sezonun en kritik maçlarından birine sahne olan karşılaşmada sakat oyuncularından dolayı eksik mücadele eden temsilcimiz, geriye düştüğü müsabakayı bırakmadı ve zorlu savaştan 2-1 galip ayrılarak ilk yarının son haftasında evinde oynayacağı Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü karşılaşması öncesi moral depoladı.

İlk yarıyı yenik kapadık..

Sakarya Hendek Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleye ev sahibi Hendekspor çok iyi başladı. Karşılaşmanın 5.dakikasında gelişe Sakarya ekibinin atağında golcü oyuncu Ümit Koz, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlerleyen bölümlerde toparlanan Yeşilovaspor’un beraberlik çabası sonuç getirmedi ve temsilcimiz, devre arasına 1-0 geride girdi.

Umut ve Hakan sahnede..

Mücadelenin ikinci yarısına ise Yeşilovaspor harika başladı. Müsabakanın 52.dakikasında temsilcimiz ceza sahası dışı kaleyi tam karşıdan gören noktadan serbest vuruş kazandı. Umut Kıral’ın nefis frikiğinde meşin yuvarlak ağlara gitti ve skora denge geldi: 1-1. Bu golden sadece 5 dakika sonra mavi-yeşillilerde sahne alan Hakan Öztürk, temsilcimizi 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Yeşilova’da başarılı kanat oyuncusu Enes Akdeniz, doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maçta başka gol olmadı ve Yeşilovaspor, zorlu Hendekspor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla resmi maçlarda yenilmezlik serisini 45 karşılaşmaya çıkaran mavi-yeşilli takımımız, 30 puanla ve namağlup şekilde ikinci sıradaki yerini korudu. Hendekspor ise 18 puan ve averajla 5.sırada haftayı noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.