yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4087
EURO
34,8145
ALTIN
2.404,15
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

EKİM AYI GÜNDEMİ BELLİ OLDU

EKİM AYI GÜNDEMİ BELLİ OLDU
01.10.2023 13:17
0
A+
A-
  • Yalova Belediye Meclisi Ekim ayında yoğun bir gündemle toplanacak. 2 Ekim 2023 Pazartesi günü toplanacak meclise Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk başkanlık edecek.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediyesi Ekim Ayı Belediye Meclisi gündem maddeleri belirlendi. 2 Ekim 2023 Pazartesi günü Saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Başkanlığında toplanacak olan meclis gündemi şöyle: “Açılış ve yoklama, bir önceki meclis toplantısına ait kararların okunması. Yalova İmar Planı notlarının yeniden düzenlenmesine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi. Yalova Belediyesi ile Yalova Çınarcık Belediyeleri Su Birliği (Yeşil Körfez Su Birliği) iş birliğinde Yalova ilinde yapımı devam eden ‘Ana İshale Hattı’nın iş ile işleyişinin yürütülmesini ve proje bedelinin Yalova Belediyesi ile Yeşil Körfez Su Birliği arasında mahsuplaşma yapılmasını belirleyen protokolün imzalanması hususunda Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a yetki verilmesi ile ilgili Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün teklifi. İşçi ve malzeme dağıtımında kullanılmak üzere 2 adet çift kabin kamyonet satın alınması ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğünün teklifi. 5. İhtiyaç duyulan müdürlük bütçelerine ek ödenek verilmesi amacıyla ek bütçe yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi. 2024 Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi. Belediyemiz ile Yalova Barosu arasında, ‘Baro ve Yalova Belediye Başkanlığı ile Adli Yardım Projesi’ isimli projenin imzalanabilmesi için Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a yetki verilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tekliflerinin görüşülmesi. Trafik Düzenleme Komisyonu Kararlarının görüşülmesi. Plan ve Bütçe Komisyonu Kararlarının görüşülmesi. İsim verilmesi ile ilgili tekliflerin görüşülmesi. 12. İsim Verme Komisyonu Kararlarının görüşülmesi. İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi. Dilek ve Temenniler.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.