yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

‘EĞİTİME YAPILAN YATIRIM EN BÜYÜK YATIRIMDIR’

‘EĞİTİME YAPILAN YATIRIM EN BÜYÜK YATIRIMDIR’
07.09.2022 14:35
0
A+
A-

Bakan Yardımcısı Şensoy’dan Başkan Vekili Tutuk’a ziyaret

‘Eğitime yapılan yatırım, her zaman en büyük yatırımdır’

Haber / Esin KAYA

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Bakan Yardımcısı Şensoy’a Yalova’da yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Ziyarette; Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un yanı sıra; AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Bahattin Erbay ve Naim Ardıç hazır bulundu.

‘OKULLARIMIZIN EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’..

Gençlerin huzur ve refahı için yapılacak çalışmalarla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile istişare içerisinde olduklarını belirten Başkan Vekili Tutuk, “Şehrimizdeki eğitim yuvalarında yapacağımız çalışmalarla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sürekli istişare içerisindeyiz. Geleceğimizin temel taşları olan çocuklarımızın ve gençlerimizin, bizlere ihtiyaçları olduğunda her zaman yanındayız. Eğitime yapılan yatırım, her zaman en büyük yatırımdır. Daha öncesinde de, bugün de okullarımızın emrinde olmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretlerinizden ve desteklerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Yardımcısı Şensoy ise Başkan Vekili Tutuk’a, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederek Yalova’da eğitim kalitesini artırmak için destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.