yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

EĞİTİM YILI SONA ERDİ

EĞİTİM YILI SONA ERDİ
16.06.2023 16:58
0
A+
A-

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı sona erdi. İsmetpaşa Mazlum Palabıyık İlkokulu’nda gerçekleştirilen törende, öğrenciler karnelerini Vali Muammer Erol’un elinden aldılar.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı sene sonu karne töreni, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile İsmetpaşa Mazlum Palabıyık İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Törene; Vali Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, İl Göç İdaresi Müdürü Soner Coşkun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Muhammed Edib Özyılmaz, MHP İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe yaptı.

‘Yaz boyunca çalışmalarımız devam edecek’

Akmeşe konuşmasında, şunları söyledi: “Öğrencilerimizin, kıymetli öğretmenlerimizin 1 yıl boyunca dolu dolu yapmış oldukları çalışmalarla, eğitim faaliyetleriyle taçlandırdığı bu eğitim sezonunu sonlandıracağız. Elbette eğitim dediğimiz mesele bir varış noktası değil, bir yolculuktur. Bir bitiş yeni bir başlangıçlara vesile olacaktır. Bu eğitim ve öğretim yılı boyunca gerek iç paydaşlarımızla, velilerimizle, öğretmenlerimizle, yardımcı hizmetlilerimizle, eğitim görevlilerimizle başladığımız çalışmaya büyük bir destek veren Sayın Valimize, okullarımıza her türlü desteği veren kıymetli Belediye Başkanımıza, ilçe belediyelerimize, çok değerli kamu kurum ve kuruluş yöneticilerimize şükranlarımı arz ediyorum. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı boyunca akademik faaliyetleri yürüttüğümüz işlerle birlikte proje tabanlı çalışmaları da hep beraber götürdük. TÜBİTAK’tan TEKNOFEST’e, Erasmus’tan e-twinning’e, yerel, ulusal, uluslararası birçok projeyi sizlerle beraber götürdük. Bir taraftan öğrencilerimizin değerler eğitimi noktasında da onlara katkı sunmaya çalıştık. Bir taraftan da okullarımızın fiziki kapasitelerini geliştirmek noktasında bakım onarım ve tadilat işlemlerini yerine getirmeye çalıştık. Biz milli eğitim yöneticileri olarak bir sonraki dönemi hazırlamak, yeni yatırım planlamalarını faaliyete geçirmek, okullarımızın bakım onarım ve çalışmalarını tekrar yüceltmek anlamında birtakım çalışmalarımız olacak. Tüm velilerimize ve 1 yıl boyunca öğretmenlik mesleğini hakkıyla yerine getiren tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesi vesilesiyle hepinize iyi tatiller diliyor, saygılar sunuyorum.”

‘İyi tatiller çocuklar’

Müdür Akmeşe’nin konuşmasının ardından çeşitli oyunlarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Halk oyunları gösterilerinin ardından öğrencilere karnelerini Vali Muammer Erol ve beraberindeki protokol üyeleri verdi. Öğrencileri tebrik eden Vali Muammer Erol, iyi tatiller diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.