yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3350
EURO
35,1334
ALTIN
2.306,70
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
20°C
Yalova
20°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

EĞİTİM BİR-SEN’Lİ KADINLARDAN TEŞKİLAT BULUŞMASI

EĞİTİM BİR-SEN’Lİ KADINLARDAN TEŞKİLAT BULUŞMASI
28.03.2022 15:18
0
A+
A-

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Eğitim Bir- Sen Kadın Komisyonu tarafından Yalova Öğretmen Evi’nden teşkilat buluşması etkinliği gerçekleştirildi. Memur Sen Genel Merkez Kadın Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın’ın konuşmacı olarak davet edildiği teşkilat buluşmasına, Eğitim Bir- Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu ve tüm kadın üyeler katıldı.

Teşekkür etti

Programda konuşan Eğitim Bir- Sen Yalova Kadın Komisyonu Başkanı Duygu Kahraman,  “Çalışmalarımızın her kademesinde şube yönetim kurulunu, ilçe yönetim kurullarını ve özellikle Şube Başkanımız Ahmet Kotcioğlu’nun desteğini hissetmek bizim için son derece kıymetlidir. Bugün de aramızda bulunan başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

‘Üyelerimizin yarısını kadın üyeler oluşturuyor’

Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu ise, “Üyelerimizin yarısını kadın üyelerin oluşturduğunu, kadın örgütlenmesinin kritik bir öneme sahip olduğunun farkındayız. Kendi değerlerimize yaslanarak ortaya koymamız gereken sendikal çalışmalarda kadın örgütlenmesi son derece önemlidir. Bu konuda desteğimiz daima Kadın Komisyonu’muzun yanında olacaktır” ifadelerini kullandı.

Haklardan bahsetti

Memur Sen Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın,  toplu sözleşme kazanımları, kadın örgütlenmesinin önemi hakkında değerlendirme yaptığı konuşmasında, “Artık sendikalı olmak düne göre daha değerlidir. 2022 yılından itibaren ancak sendikalı olanların alabileceği 490 TL’lik örgütlenme ödeneği bunun bir ifadesi olarak kayıtlara girmiştir. 3600 Ek gösterge, sözleşmeli çalışanlarla ilgili atılacak adımlar ve daha birçok konunun masada çözüme kavuşturulmak üzere imza altına alınmıştır. Memur Sen’in mevcut şartları zorlayarak, aslında daha fazlasını hak ettiğini de not ederek imzaladığı bu sözleşme ile uzun soluklu kazanım mücadelemizde önemli bir kavşağı geçmiştir. Bu ölçekte bir katılım için Eğitim Bir- Sen Yalova Şubemize ve Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı Duygu Kahraman ve ona destek olan kıymetli başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.