yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

ECE HARAÇ AVRUPA’NIN ZİRVESİNDE

ECE HARAÇ AVRUPA’NIN ZİRVESİNDE
19.09.2022 16:57
0
A+
A-

 

  • Yalova Belediyespor altyapısından yetişen ve önemli başarılara imza atan Milli masa tenisi sporcumuz Ece Haraç başarılarına bir yenisini daha ekledi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Türkiye’nin en büyük takımlarında forma giydikten sonra kariyerini Avrupa’da sürdüren genç sporcu Ay-Yıldızlı forma ile Romanya’da partneri Özge Yılmaz’la destan yazdı. Romanya’nın ClujNapoca kentinde 14-18 Eylül tarihlerinde düzenlenen Avrupa U21 Masa Tenisi Şampiyonası’nda mücadele eden Yalovalı sporcu Ece Haraç çift kadınlar kategorisinde altın madalyaya uzandı.  Organizasyona iyi başlayan Milli gururumuz Ece Haraç ve partneri Özge Yılmaz çeyrek finale kadar rahat maçlar çıkartmayı başardı. Yarı finalde ise Polonyalı rakiplerini 3-1 deviren iki isim finale yükseldi.

Altın madalya kazandılar..

Finalde ise rakipleri İtalyan Nicole Arlia ve Gaia Monfardini oldu. Ece ve Özge mükemmel başladıkları mücadeleyi 3-0 kazanarak Avrupa U21 Masa Tenisi Şampiyonası’nda altın madalyaya uzandılar. Ece Haraç ve Özge Yılmaz çifti böylece ikinci kez Avrupa şampiyonluğuna ulaşmış oldu. Milli sporcumuz Ece Haraç ve takım arkadaşı Özge Yılmaz, geçtiğimiz sene Belçika’nın Spa kentinde gerçekleşen U21 Avrupa Şampiyonası’nda Sırp rakipleri Sabina Surjan-TijanaJokic çiftini 3-2 yenerek altın madalya kazanmıştı. Cluj Fahri Konsolosu Vasıle Andreı VITA Milli Takım kafilemizi Romanya’da yalnız bırakmayarak destek vermesi dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.