yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2703
EURO
34,6865
ALTIN
2.408,67
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

DÜELLODA KAZANAN ÇIKMADI

DÜELLODA KAZANAN ÇIKMADI
17.02.2024 23:42
0
A+
A-

Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası’nda üçüncü hafta, geçtiğimiz Cuma günü oynanan tek maçla start aldı. Düelloya sahne olan karşılaşmada İDO ile Ece Marin arasındaki müsabaka, 3-3’lük beraberlikle sona erdi.

 

Onur ERDİK

 

Winner Sport tarafından organize edilen Şirketler Kupası 2024 Kış Ligi’nde heyecan dolu ikinci haftanın ardından üçüncü hafta, geçtiğimiz Cuma günü yapılan tek müsabakayla başladı. Nefesleri kesen zorlu organizasyona Kaptan Halı Saha Tesisleri ev sahipliği yaparken, maçlar Kent77’den canlı olarak yayınlanıyor. ‘VAR’ teknolojisinin de kullanıldığı maratonda 16 takım, 8’erli iki grupta mücadele veriyor.

Ece Marin, üstünlüğünü koruyamadı..

Şirketler Kupası A Grubu’nda üçüncü haftanın açılış maçında İDO ile Ece Marin kozlarını paylaştı. İlk bölümleri kontrollü geçen müsabakada gol peresini, konuk takımda Mert Yula araladı. Ece Marin’de ikinci gol ise Emre Aksu’dan geldi. İlk yarıyı konuk takım 2-0 önde kapattı. Oyun disiplininden kopmayan İDO, ikinci devrenin başında Ahmet Karabacak’la farkı 1’e indirdi. Ece Marin’de günün başarılı isimlerinden Emre Aksu, sonlara doğru sol çaprazdan sert vurdu ve top ağlara gidince durum da 3-1 oldu. Golün ardından çabuk reaksiyon gösteren İDO’da Onur Kelleci, sol çaprazdan içeri doldurdu. Defansa çarpan top ağlara gitti ve İDO tekrar farkı 1’e indirdi. Müsabakanın bitimine dakikalar kala duran top organizasyonunda Serhat Üçler, solundaki Furkan Velioğlu’na pasını çıkardı. Bu oyuncunun ceza sahası dışından sert şutu ağlara gitti ve skor eşitlendi: 3-3. Maç da bu skorla noktalandı.

İlk puanını aldı..

Bu sonucun ardından kritik bir müsabakadan puan çıkaran İDO, ilk kez yer aldığı turnuvada ilk puanını da üçüncü haftada aldı. İki galibiyetle turnuvaya çok iyi giriş yapan Ece Marin ise ilk puanı kaybını yaşadı ve 7 puanla haftayı tamamladı. Şirketler Kupası’nda üçüncü haftada 5 gün boyunca karşılaşma olacak ve hızlandırılmış takvimin ardından 3 ve 4.hafta tamamalanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.