yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

DUALARLA UĞURLANDILAR

DUALARLA UĞURLANDILAR
13.09.2022 12:50
0
A+
A-

ESENKÖY’DE ÜCRETSİZ SERVİSLER BAŞLADI

  • Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in seçildikten hemen sonra ilk olarak gerçekleştirdiği ücretsiz öğrenci servis uygulaması devam ediyor..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

4 Çınarcık, 3 Yalova ve 1 Köyiçi olmak üzere toplamda 8 otobüs ile yaklaşık 200 öğrenci taşımacılığı üstlenen Esenköy Belediyesi, öğrencileri 8 ayrı otobüsle Yalova ve Çınarcık’a ücretsiz taşıyor. Esenköy Belediyesi tarafından 2019 yılından beri düzenlenen ücretsiz öğrenci servisleri, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için ilk öğrencileri dualar eşliğinde uğurlandı. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in seçildikten hemen sonra ilk olarak gerçekleştirdiği ücretsiz öğrenci servisleri 2019’dan itibaren devam ediyor. Okulların açıldığı ilk gün 4 Çınarcık, 3 Yalova ve 1 Köyiçi olmak üzere toplamda 8 otobüs ile yaklaşık 200 öğrenci taşımacılığı üstlenen Esenköy Belediyesi, öğrencileri 8 ayrı otobüsle Yalova ve Çınarcık’a ücretsiz taşıyor.

Dualarla uğurlandılar..

Belediye Başkanı Mehmet Temel, çocukları uğurladıktan sonra Adnan Kaptan İlkokulu’na giderek çocukları okulun ilk açılış gününde yalnız bırakmadı. Okulda yaptığı konuşma ile okullarına kavuşan bütün öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Mehmet Temel, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olması dileklerini sundu. Törenin ardından Esenköy Meydanı’nda toplanan öğrenciler okunan duaların eşliğinde ücretsiz okul servislerine binerek okullarına gittiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.