yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

DS ELEKTRİK KALİTELİ ÇÖZÜMLER ÜRETMEYİ HEDEFLİYOR

DS ELEKTRİK KALİTELİ ÇÖZÜMLER ÜRETMEYİ HEDEFLİYOR
10.07.2024 08:25
0
A+
A-
  • DS Elektrik, geniş bir hizmet yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli çözümler üretmeyi hedefliyor.

Haber / Esin KAYA / İlk şubesi Çiftlikköy Çiftlik Mahallesi’nde bulunan DS Elektrik’in işletmecisi Elektrik Mühendisi Dinçer Söyler, ikinci şubeyi eskiden UEDAŞ’ta İşletme Mühendisliği yapan Elektrik Mühendisi Yunus Küçük ile birlikte Sahil Mahallesi’nde DS Art adıyla açtı. DS Elektrik, geniş bir hizmet yelpazesi sunarak müşterilerine kaliteli çözümler üretmeyi hedefliyor. Ar-Ge ve zayıf akım sistemlerinden topraklama ve yıldırımdan korunma sistemlerine kadar geniş bir alanda faaliyet gösteren firma, ayrıca akıllı ev ve fabrika otomasyon sistemleri, yenilenebilir enerji sistemleri, projelendirme-taahhüt ve danışmanlık hizmetleri ile de dikkat çekiyor. Yüksek gerilim işletme sorumluluğu ve kompanzasyon hizmetleri de firmanın sunduğu diğer önemli hizmetler arasında yer alıyor.
‘SÜREKLİ OLARAK KENDİMİZİ GELİŞTİRİYORUZ’
Firmanın işletmecisi Elektrik Mühendisi Dinçer Söyler, şirketin vizyonu ve hedefleri hakkında bilgi verirken, sektördeki yenilikleri takip ettiklerini ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçladıklarını belirtti. Söyler, “DS Elektrik olarak, müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmak için sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Yenilikçi çözümlerimiz ve profesyonel ekibimizle sektörde öncü olmayı hedefliyoruz,” dedi.
‘DAHA HIZLI ÇÖZÜMLER ÜRETMEYİ HEDEFLİYORUZ’
Yunus Küçük ise DS Art’ın açılışı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “ Sahil Mahallesi’nde açtığımız DS-ART şubesi ile müşterilerimize daha yakın olmayı ve daha hızlı çözümler sunmayı amaçlıyoruz. Bu yeni şube sayesinde hizmet kalitemizi arttırarak, daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı planlıyoruz. DS Elektrik olarak, her zaman müşteri odaklı çalışmaya devam edeceğiz ve sektördeki en iyi çözümleri sunmak için var gücümüzle çalışacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.