yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

DOĞANIN DOSTLARI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

DOĞANIN DOSTLARI ÇOCUKLARLA BULUŞTU
08.10.2023 13:33
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirdiği ‘Doğa’nın Dostları’ isimli çocuk tiyatrosu ile miniklere, çevre ve dostlukla ilgili önemli bilgiler aşıladı. 5-12 yaş arası çocukları bu güzel etkinlikte buluşturan Yalova Belediyesi, çocukların ve ailelerinin büyük beğenisini topladı.

 

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediyesi, hafta sonu çocuklar için düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü üç seans olarak çocuklarla buluşan ‘Doğa’nın Dostları’ isimli etkinlikte; çocuklar eğlenerek öğrendi. Seda Akat yönetmenliğinde çocuklar için sahnelenen gösteride; Aslı ve Meltem çok sevdikleri arkadaşları Selin’e sürpriz doğum günü partisi hazırlar. Sürprizden habersiz olan Selin ise çevreyi kirletip, doğum günü sürprizini bozarak istemeden de olsa arkadaşlarını üzer. Selin’in bu davranışının yanlış olduğunu anlatan arkadaşları Aslı ve Meltem, çevre ve dostlukla ilgili değerli bilgiler verir. Bu üç yakın arkadaşın başından geçenler, minik izleyicilerin de tiyatroya dahil edilmesi ile birlikte hem çocukların hem de ailelerinin büyük beğenisini topladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.