yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3450
EURO
34,8212
ALTIN
2.376,85
BIST
10.256,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

DİLARA KESKİN HAYRANLARIYLA BULUŞTU

DİLARA KESKİN HAYRANLARIYLA BULUŞTU
08.09.2023 14:44
0
A+
A-

STAR AVM’DE UNUTULMAZ BİR İMZA GÜNÜ

  • Kitap dünyasının parlayan yıldızlarından biri olan Dilara Keskin, D&R Store Mağazası davetiyle Star Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ünlü yazar, enerjisiyle yüzbinlerce kişinin kalbini kazanmış bir isim olarak, Star Alışveriş Merkezi imza gününde sevenleriyle bir araya geldi. Bu heyecan verici etkinliği kaçırmamak için hazırlıklarını yapan hayranları Dilara Keskin’in Star AVM’deki imza günü, unutulmaz anılara ev sahipliği yaptı. Dilara Keskin, genç yaşta kitaba olan tutkusunu keşfetti ve kariyerine ilk adımını attı. Kendine özgü kitapları ve samimi içerikleriyle kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edindi. Genç yaşına rağmen, birçok yazar ödülüne aday gösterildi. Keskin, adını tüm Türkiye’ye duyurdu. Dilara Keskin, hem kitaplarıyla hem de güçlü hayranlayla kitapları şuan çok ilgi görüyor ve geleceğin parlak yıldızlarından biri olarak kabul edilecek.

Yüzlerce kişi katıldı..

Dilara Keskin’in Star AVM’deki imza günü, hayranları için bir fırsat niteliğinde bir etkinlik oldu. Dilara Keskin’in Star AVM’deki imza günü, kitapseverler için kaçırılmayacak bir fırsat oldu. Dolu dolu olan bu unutulmaz etkinlik, hayranlarıyla daha yakın temas kurma fırsatı sundu. Tarihini not alın okurlar, arkadaşlarını da davet ederek yüzlerce katılım sağladı ve bu özel anı yaşamak için selfie  çekindiler. Dilara Keskin, kitapların büyüsüne kapılmaya davet ediyor.

Etkinlikler devam edecek..

Star AVM Müdürü Adem Arda Serin, ilerleyen günlerde Yalovalıları çeşitli etkinlikler ile buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Yazar buluşmalarında önemli yazarları da Yalova’ya getireceklerini söyleyen Serin, alışveriş tutkunlarının yanı sıra düzenlenen etkinlikler ile birçok aktivitenin aileler ile buluşacağını dile getirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.