yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3616
EURO
34,7772
ALTIN
2.401,08
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

DEV TURNUVA BAŞLADI

DEV TURNUVA BAŞLADI
21.02.2023 16:31
0
A+
A-

ŞİRKETLER KUPASI’NDA BÜYÜK HEYECAN!

Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2023 organizasyonu, önceki akşam oynanan karşılaşmalarla resmen başladı.

 

Onur ERDİK

Yalova futbol camiasının sevilen isimleri Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası’nda ilk santralar yapıldı. A Grubu’nda Tersan Tersanesi ile Mariner Mühendislik, B Grubu’nda da Atakent Hastanesi ile Sefine Tersanesi takımları kozlarını paylaştı.

Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu..

Öte yandan turnuvanın açılış gününde deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve sonrasında İstiklal Marşı okundu. Oynanan iki karşılaşmada da takımlar yakalarında siyah kurdele ile sahadaki yerlerini aldılar. 90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı bu yılki turnuvada 12 takım mücadele ederken 1 ay sürecek turnuvanın ardından yeni şampiyon belli olacak. Birçok yeniliğin olduğu organizasyonda VAR teknolojisinin yanı sıra karşılaşmaları futbolseverler, Kent77’den canlı olarak izleyebiliyorlar.

İlk maçlar gollü geçti..

Şirketler Kupası 2023 futbol turnuvasının ilk santrası Tersan Tersanesi ile Mariner Mühendislik arasında yapıldı. A Grubu’nun açılış maçını ise bölgesel yardımcı hakemlerimizden Batuhan Akkuş yönetti. 2 kırmızı kartın çıktığı mücadeleyi son şampiyon Mariner Mühendislik 8-3 gibi farklı skorla kazanarak rakiplerine gözdağı vermeyi de sürdürdü. B Grubu’nun açılış mücadelesinde ise Atakent Hastanesi, Sefine Tersanesi’ni ağırladı. İl hakemlerinden Kadir Karahasan’ın yönettiği karşılaşmayı konuk ekip 10-2 kazanarak organizasyona 3 puanla başladı. Şirketler Kupası 2023’ün ilk haftasında 22 Şubat Çarşamba günü 19:00’da AKKİM-Elektromarketim, 20:00’da Güçlü Okulları-Yalova Ro-Ro Port,  24 Şubat Cuma günü 19:00’da Ece Marin-Beşiktaş Tersanesi, 20:00’da Yalova Belediyesi Personel A.Ş.-AB Makine maçlarının heyecanı yaşanacak ve ilk hafta sona erecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.