yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

DEV MAÇIN TARİHİ AÇIKLANDI

DEV MAÇIN TARİHİ AÇIKLANDI
01.11.2023 14:03
0
A+
A-
  • Yalova Süper Amatör Küme’de heyecan, bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Açılış haftasında yapılacak Negmar Tavşanlı Belediyespor-Yalovaspor müsabakasının tarihi de açıklandı.

  • Buna göre iki takım, 5 Kasım Pazar günü saat 14.30’da Tavşanlı’da kozlarını paylaşacak. Bu maçın dışında bir de Çınarcık derbisi var.

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de ilk haftanın programı belli oldu. 12 takımın mücadele vereceği Süper Amatör’de ilk haftada birbirinden önemli 6 karşılaşma oynanacak. Nefesleri kesecek maratonda sezonun açılış haftası programı, önceki akşam gerçekleştirilen Futbol Tertip Komitesi toplantısında netleşti.

Tavşanlı-Yalova mücadelesi 5 Kasım’da..

Öte yandan merakla beklenen ilk haftanın zorlu 90 dakikasının tarihi ve saati de belli oldu. Şampiyonluğun en güçlü iki adayı olarak gösterilen Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Yalovaspor arasındaki karşılaşma, 5 Kasım Pazar günü Tavşanlı Sahası’nda oynanacak. Kritik 90 dakika saat 14.30’da başlayacak.

Çınarcık derbisi 4 Kasım’da oynanacak..

Bu arada ilk haftadaki bir diğer derbide Teşvikiye Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor arasında olacak. İki takım, 4 Kasım Cumartesi günü saatler 14.30’u gösterdiğinde Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Ligin açılış haftasında aynı gün  ve aynı saatte Taşköprü Gökhan Güney Stadyumu’nda Taşköprüspor’la Yenimahallespor takımları kozlarını paylaşacak.

Pazar günü 3 maç daha var..

Ayrıca 5 Kasım Pazar günü ligin ilk haftasında 3 maç daha oynanacak. Saat 14.30’da Sugören Kürşat Özpolat Stadyumu’nda Sugören Gençlerbirliği, Safranspor’u ağırlayacak. Hersekspor, Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda saat 15.00’te Esenköyspor’u konuk edecek. Haftanın kapanış maçında saatler 18.00’i gösterdiğinde Kurtköyspor ile Çiftlikköy Belediyespor, Amatör Saha 1’de karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.