yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

DEV DERBİ YARIN

DEV DERBİ YARIN
10.11.2023 16:39
0
A+
A-

 

  • Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta yarın Yalova derbisinde zorlu 90 dakikanın heyecanı yaşanacak. Altınova Belediyespor ile Yalova Yeşilovaspor, Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak.

Kritik sınav öncesinde Yeşilova, namağlup unvanıyla 10 puan ve averaj ile üçüncü sırada haftaya giriyor. Altınova da 7 puan ve averajla 4.basamakta bulunuyor.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta Yalovalı futbolseverler, yarın zorlu bir derbiye tanıklık edecekler. Altınova Belediyespor ile Yeşilovaspor, yerel ligin dışında tarihlerinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligi’nde karşı karşıya gelecek. Temsilcilerimizi karşı karşıya getirecek zorlu 90 dakikada mavi-yeşilliler, kazanarak namağlup yoluna devam etmek istiyor. Sarı-yeşilliler de hem rakibiyle arasındaki puan farkını kapamak hem de zirveden uzaklaşmama adına 3 puanı hedefliyor.

İlk santra 14.00’te..

Altınova Belediyespor ile Yalova Yeşilovapsor arasında yarın Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Zorlu 90 dakika öncesinde liderin 2 puan gerisinde bulunan mavi-yeşilli ekip Yeşilova, 10 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 7 puandaki sarı-yeşilliler de dördüncü basamakta Hersekzade’de çimlere çıkıyor.

Yeşilova’da iki eksik..

Öte yandan Yeşilovaspor’da Altınova derbisi öncesi iki eksik var. Karasuspor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili tedbirli olarak AFDK’ya sevk edilen Çağatay Polatdemir ile Ömer Faruk Özdemir, bu maçta görev alamayacak. Altınova Belediyespor’da ise herhangi bir sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Sakarya bölgesi hakemi yönetecek..

Bu arada Altınova Belediyespor ile Yalova Yeşilovaspor arasında oynanacak maç için Merkez Hakem Kurulu, hakem atamalarını gerçekleştirdi. Buna göre iki takım arasındaki kritik 90 dakikayı Sakarya bölgesi hakemi Bahadır İleri yönetecek. Önder Demir ve Ramazan Çiftci de bu karşılaşmada yardımcı hakem olarak görev yapacak. Bedirhan Gökdemir de müsabakanın dördüncü hakemi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.