yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4151
EURO
34,8070
ALTIN
2.419,64
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

DERSİMİZ MERSİN

DERSİMİZ MERSİN
12.03.2023 15:11
0
A+
A-
  • Sezonun en kritik maçlarından birine çıkmaya hazırlanan Semt77 Yalovaspor Basketbol, yarınki zorlu kapışmadan zaferle ayrılmayı hedefliyor.

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Semt77 Yaovaspor, 20.haftada yarın zorlu bir sınava çıkacak. Ligin en formda ekiplerinden lider Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olacak yeşil-kırmızılı takımımız, rakibini devirip moralli bir şekilde Yalova’ya dönmek istiyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Semt77 Yalovaspor arasında yarın Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda yapılacak müsabaka saat 17.00’de başlayacak. Bu zorlu kapışma öncesinde yeşil-kırmızılı temsilcimiz, 30 puan ve averajla Türkiye Basketbol Ligi’nde 6.sırada bulunuyor. 35 puanlı Akdeniz ekibi ise liderlik koltuğunda oturuyor.

Biz kazandık onlar kaybetti..

Öte yandan Türkiye Basketbol Ligi’nin 19.haftasında Semt77 Yalovaspor, sahasında Depomaxx Haremspor’la karşı karşıya gelmişti. Yeşil-kırmızılı ekibimiz, rakibini zorlanmadan 103-78’lik farklı skorla yendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi ise deplasmanda Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’e 86-64 boyun eğmekten kurtulamadı. Bu arada Semt77 Yalovaspor ile Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında sezonun ilk yarısında Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılan müsabakayı Akdeniz temsilcisi 78-70’lik galibiyetle bitirip evine moralli bir şekilde dönmüştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.