yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4920
EURO
34,7217
ALTIN
2.400,78
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

DERELERİN DURUMU ELE ALINDI

DERELERİN DURUMU ELE ALINDI
20.02.2024 12:35
0
A+
A-

YALOVA’DA DERELERİN DURUMU ELE ALINDI

  • Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın başkanlığında, Devlet Su İşleri (DSİ) Bursa Bölge Müdürü İnan Gürbüz, Bölge Müdür Yardımcıları ve DSİ Yalova İl Müdürü Mustafa Özen’in katılımıyla Yalova’daki derelerin durumu ve dere ıslah çalışmaları istişare toplantısı düzenlendi..

 

Haber/ Zeynep TAŞTAN

Toplantının ana gündem maddelerinden biri, Yalova’nın su kaynakları ve dere sistemlerinin güncel durumunun değerlendirilmesiydi. Yapılan sunumlar ve paylaşılan bilgilerle birlikte, mevcut sorunlar ve gelecekteki ıslah projeleri masaya yatırıldı. Vali Dr. Hülya Kaya, toplantıda yaptığı açıklamada, “Yalova’nın su kaynakları, çevresel denge ve şehir planlaması açısından büyük önem taşıyor. Bu toplantı, ilimizin su yönetimi ve ıslah projelerindeki ilerlemeleri değerlendirmek, eksiklikleri belirlemek ve çözüm önerileri geliştirmek adına önemli bir platform oldu” dedi. DSİ Bursa Bölge Müdürü İnan Gürbüz ise, “Yalova’nın su yönetimi konusunda birçok proje yürütülmekte ve planlanmaktadır. Bu toplantı, birlikte çalışarak su kaynaklarını koruma ve ıslah etme konusunda daha etkili adımlar atmamız için bir fırsattır.” şeklinde konuştu. Toplantıda ayrıca, dere ıslah projeleri için ayrılan bütçe, zaman çizelgesi ve proje uygulama süreçleri de detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, paydaşların işbirliği içinde çalışmasıyla bölgedeki su kaynaklarının sürdürülebilirliğini sağlamak adına kararlı olduklarını vurguladılar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.