yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

DERE MAHALLESİ’NE YENİ PARKE YOLU

DERE MAHALLESİ’NE YENİ PARKE YOLU
10.09.2024 13:06
0
A+
A-

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN DERE MAHALLESİ’NE YENİ PARKE YOLU

  • Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Dere Mahallesi’nin yeni yerleşim bölgelerinde kapsamlı bir parke yol çalışması başlattı. Türkan Saylan Sokak devamında gerçekleştirilen çalışmalarla, stabilize olan yollar modern parke taşları ile yenileniyor.

 

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Dere Mahallesi’ndeki yeni yerleşim bölgelerinde parke yol çalışmalarına başladı. Türkan Saylan Sokak devamında sürdürülen çalışmalar kapsamında stabilize olan yollar modern parke taşlarıyla döşeniyor. Kaldırım çalışmaları da yapılan bölgede yol genişliği de 8 metreye çıkarılıyor.

‘VATANDAŞLARIMIZA DAHA KONFORLU VE

GÜVENLİ YAŞAM ALANI SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Yalova’da yaşayan vatandaşlara daha konforlu ve modern bir şehirde yaşama imkânı sunmak amacıyla çalıştıklarını söyleyen Başkan Gürel, “Dere Mahallesi’ndeki bu çalışma, hem ulaşım kalitesini artırmayı hem de bölgenin estetik görünümünü iyileştirmeyi hedefliyor. Belediyemiz, şehrin dört bir yanında gerçekleştirdiği projelerle, vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Bu tür yatırımlarımızla Yalova’nın gelişimine katkı sağlıyoruz. Yeni parke yollarımız, bölgedeki trafik akışını iyileştirecek ve estetik açıdan da şehre değer katacaktır. Vatandaşlarımızın bu süreçteki sabrı ve desteği bizim için çok kıymetli” dedi. Yalova’yı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışmalarını sürdüren ekipler, Türkan Saylan Sokak’ta yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından diğer etap ve yolun devamıyla ilgili yeni bir çalışmayı hayata geçirmeyi hedefliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.