yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2769
EURO
34,7928
ALTIN
2.399,09
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

DERE MAHALLESİ PIRIL PIRIL

DERE MAHALLESİ PIRIL PIRIL
21.08.2023 12:31
0
A+
A-

DERE MAHALLESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK YAPILDI

  • Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kapsamlı temizlik çalışması için bir diğer adresi Dere Mahallesi oldu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Dere Mahallesi Muhtarlık binası önünden çalışmalarına başlayan ekipler, cadde ve sokakları pırıl pırıl yaptı. Çalışmalarına; kaldırım kenarları, binaların ve evlerin önlerindeki yabani otların biçilmesi ile başlayan ekipler, mıntıka temizliği, moloz ve katı atıkların toplanması, yolların tazyikli su ile yıkanması, çöp konteynerlerinin temizlik ve dezenfektesi gibi çalışmaları cadde cadde, sokak sokak yürüttü. Ekipler, çalışmaların ardından Yalova genelinde devam eden rutin çalışmalarına geri döndü. Dere Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışması hakkında bilgi veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Bu hafta başındanDere Mahallemizde başlattığımız çalışma ile mahallemizin cadde ve sokaklarını tabiri caizse pırıl pırıl yaptık. Muhtarlık önünden başlayarak diğer mahallelerde olduğu gibi parkların çevresinde ve kaldırım kenarlarında büyüyen yabani otları biçtik. Yolları tazyikli su ile yıkayıp araç süpürgesi ile kaldırım ve yolları toprak ve atıklardan arındırdık. Süpürgeci personellerimiz ile mahallemizi köşe bucak süpürdük. Belediyemize ait süpürge araçlarımız ile de kaldırım kenarlarını detaylı bir şekilde temizledik” şeklinde konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.