yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4087
EURO
34,8145
ALTIN
2.404,15
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

DERBİDE ZAFER ÇİFTLİKKÖY’ÜN

DERBİDE ZAFER ÇİFTLİKKÖY’ÜN
30.10.2023 16:40
0
A+
A-
  • Yalova, voleybolda geçtiğimiz hafta sonu önemli derbiye ev sahipliği yaptı. Filedeki iki takımımız Semt77 Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor takımları kozlarını paylaşırken; kırmızı-siyahlılar sahadan 3-0 galip ayrıldı.
  1. Yıl Spor Salonunu hınca hınç dolduran voleybolseverler, nefesleri kesen karşılaşmaya tanıklık ederken; her üç set de büyük çekişme içerisinde geçmesine rağmen Çiftlikköy, derbiyi net skorla kazanmış oldu.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 9. Grup’ta iki Yalova takımının nefes kesen mücadelesinde Çiftlikköy Belediyespor güldü. Kırmızı-siyahlılar, zirve yarışındaki en büyük rakibi olan Semt77 Yalovaspor’u 3-0’lık skorla geçmesini bildi. 2 bin 500 kişilik 90. Yıl Spor Salonu’nda yaklaşık bin voleybolsever maçı takip ederken; iki takım oyuncuları sahaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü içerikli pankartlarla çıktılar.

Üç sette çekişmeliydi..

Çiftlikköy’ün Sultanları, ilk sette rakibinin direncini kırarak 25-21’lik skorla setlerde 1-0 öne geçen taraf oldu. Mehtap’ın gayretli oyunu ile ateşlediği ikinci seti de 25-22’yle geçen kırmızı-siyahlılar skoru 2-0 yaparak galibiyet adına avantajını arttırdı. Çekişmenin arttığı üçüncü sette Çiftlikköy’ün Sultanları 21-16 öne geçse de, Semt 77 ekibi durumu 21-21’e getirmeyi başardı. Son anları büyük heyecana sahne olan mücadeleyi Mehtap’ın seri sayılarıyla bitiren Çiftlikköy ekibi, seti 25-22 ve mücadeleyi de 3-0’la kazanıp grupta zirveye yerleşen taraf oldu.

‘Çekişmeli ve centilmence bir mücadele oldu’..

Önemli bir galibiyet aldıklarını kaydeden Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Rakibimizi tebrik ediyoruz, zevkli, çekişmeli ve centilmence bir mücadele oldu. Semt 77 Yalovaspor’a bundan sonraki maçlarında play-off yolunda başarılar diliyoruz. Biz hedefimize ulaşmak adına önemli bir galibiyet aldık, bundan sonrası için de tempomuzu arttırarak her geçen gün daha iyiye gitmeyi amaçlıyoruz. Bize her zaman destek veren ve her zaman yanımızda olan Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a sonsuz desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.