yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2892
EURO
34,6521
ALTIN
2.410,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

DEPREMZEDE VATANDAŞLARA ESNAF HAREKETİ

DEPREMZEDE VATANDAŞLARA ESNAF HAREKETİ
05.03.2023 15:54
0
A+
A-
  • Yalova Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Necati Erbul, Depremzede İrtibat Ofisi tarafından verilen Depremzede Tanıtım Kartı’nı gösteren vatandaşların, belirlenen işyerlerinden indirimli alışveriş yapabileceğini söyledi.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ / Yalova Esnaf ve Sanatlar Odası (YESO) Başkanı Necati Erbul, depremin yaşandığı ilk günden itibaren esnafın hem bölgede hem Yalova’da desteklerini sürdürdüğünü ifade etti. Depremzede vatandaşlar için bir projelerinin olduğunu dile getiren Erbul, “Sayın Valimiz Muammer Erol ve Sayın Müdürümüz Arif Laçin’den gelecek haber ile depremzede vatandaşlarımız için hayata geçirdiğimiz projeyi uygulamaya başlayacağız” dedi.
‘Bizim esnafımız zaten duyarlı’..
Depremzede Tanıtım Kartı ile vatandaşlara indirim sağlanacağını belirten Erbul, “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremden etkilenerek evlerine giremeyen, çeşitli yollarla ilimize gelen vatandaşlarımıza, Yalova’da hizmet sunan işletmeler ve esnafımızın satış yaptığı ürünler ya da sunduğu hizmetlerde gönüllülük esasına göre indirim uygulayacak. Depremzede İrtibat Ofisi tarafından verilen Depremzede Tanıtım Kartı ile vatandaşlarımız belirlenen işyerlerinden indirimli alışveriş yapabilecek. Bu indirim miktarını tamamen esnafımıza bıraktık. Biz onlara sadece, üzerinde anlaşma bilgilerinin olduğu broşürleri vereceğiz, onlar da dükkanlarına asacaklar ve indirim miktarını kendileri belirleyecekler. Esnafın gönlünden kopacak şekilde, kimseyi zorlamadan, şart koşmadan. Bizim esnafımız zaten duyarlı, yeri geliyor para almıyor. Bize kayıtlı olsun olmasın, diğer esnaflarımızla da görüştüm; herkes olumlu karşıladı. Depremzede vatandaşlarımız burada bir düzen kurduktan sonra illaki eksiklikleri olacaktır, bu proje de onlara kolaylık sağlayacak. Şu an için sürecin biraz daha oturmasını bekliyoruz. Vali beyden ve Arif beyden gelecek haber ile bu broşürleri hemen esnafımıza dağıtacağız” şekline konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.