yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3838
EURO
34,7943
ALTIN
2.406,54
BIST
10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

YAKAD’TAN ÖNEMLİ KARAR

YAKAD’TAN ÖNEMLİ KARAR
03.03.2023 16:45
0
A+
A-

Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, depremzede çocuklardan kantin ücreti alınmayacağını duyurdu.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Türkiye Kantin İşletmeleri Esnaf Dernekleri Federasyonu yaşanan deprem sonrasında bir karar aldı. Alınan kararı karar kapsamında okullarda eğitim ve öğretimlerine devam eden depremzede çocuklar okulların kantinlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Federasyona bağlı derneklerin üyesi olan tüm kantin işletmecilerine de bu kararın iletildiğini söyleyen Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, “6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi kapsayan, tarihimizin en büyük depremi binlerce vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına neden olmuştur. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. 11 ilde meydana gelen ve büyük yıkıma yol açan deprem 81 ilde 85 milyon vatandaşımızın kalplerinde büyük üzüntüye yol açmıştır. Şimdi depremin yaralarını sarma, tek yürek olma günüdür. Ülke ve Millet olarak birlik ve beraberlik içinde bu felaket günlerini geride bırakacağız. Türkiye Kantin işletmeleri Esnaf Dernekleri Federasyonu olarak bizlere bağlı oda ve derneklerimiz ile birlikte deprem bölgelerinden gelen vatandaşlarımızın okul çağındaki çocuklarının, okul süresinde beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için karar almış bulunmaktayız. Bu zor günlerde bir nebzede olsa depremzede vatandaşlarımızın yaralarına merhem olabilirsek ne mutlu bize. Gün birlik günü, gün tek yürek olma günü” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.