yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
06.03.2023 14:48
0
A+
A-

BELEDİYE ÇALIŞANLARI DERNEĞİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Başkan Güner’den deprem bölgesine giden belediye personeline teşekkür

Haber / Esin KAYA

Açık adı Yalova ve Çevre Belediyeleri Çalışanları İş ve Trafik Kazalarını Önleme Eğitimi ve Yardımlaşma Derneği kuruluşunun 3. yılında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya deprem bölgelerine giderek depremzede vatandaşlara destek olan belediye personeline teşekkür ederek başlayan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Güner, bölgede zaman ve mesafe sınırı olmadan çalışan mesai arkadaşlarıyla gurur duyduklarını belirtti. Ardından yönetim kurulu, denetleme kurulu ve yedek üyelere teknik konularda bilgi veren Güner, ilk başta deprem dolayısıyla AFAD’a yapılan nakdî yardımdan bahsettikten sonra geçen zaman zarfında üyelere yapılan yılbaşı ve ramazan ayı desteklerinin devam edeceğini dile getirdi. Fahrettin Güner, bundan sonraki süreçte de üye arkadaşlarının doğal afetler konusunda eğitimlere tabi tutulacağını ve konusunda uzman kişilerle tüm mesai arkadaşlarının destekleneceğini söyledi.

Önümüzdeki dönemde ise üye aidatları ve kaza fonu tazminatlarında iyileştirilme konusu ele alınıp karara bağlandıktan sonra Armutlu’dan Altınova’ya kadar olan tüm belediyelerdeki çalışanların derneğe üyelikleri konusunda çalışma yapılması, tüm üyelerden katkıda bulunulması istendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.