yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

DAĞCILIK KULÜBÜ’NDEN ANLAMLI TIRMANIŞ

DAĞCILIK KULÜBÜ’NDEN ANLAMLI TIRMANIŞ
10.09.2024 13:08
0
A+
A-

YALOVA ÜNİVERSİTESİ DAĞCILIK KULÜBÜ’NDEN ANLAMLI TIRMANIŞ

  • Yalova Üniversitesi Dağcılık Kulübü, Gümüşhane’nin en yüksek noktası Abdalmusa Dağı’nda bayrağımızı gururla dalgalandırdı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, Yalova Üniversitesi Dağcılık Kulübü üyeleri anlamlı bir zirve faaliyetine imza attı. Kulüp üyeleri, Gümüşhane’nin en yüksek zirvesi olan Abdalmusa Dağı’na (3331 metre) tırmanarak bayrağımızı gururla dalgalandırdı. Şamil Karahan, Gülçin Geceli, Utku Deliveli, Kerem Değirmenci, Ebubekir Tosun, Emin Demireli ve Abdukbaki’den oluşan tırmanış ekibi, hem gündüz hem de gece muhteşem manzaraların tadını çıkardı. Tırmanış sırasında, dağın doğal güzellikleri ve zirvedeki görkemli manzaralar ekip üyelerine unutulmaz anlar yaşattı. Yalova Üniversitesi Dağcılık Kulübü, bu anlamlı tırmanış ile Zafer Bayramı’nın coşkusunu yükseklerde yaşadı ve bağımsızlık mücadelesinin sembolü olan bayrağımızı Türkiye’nin en yüksek noktalarından birinde dalgalandırarak bayramın ruhunu zirveye taşıdı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.