yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3434
EURO
34,9448
ALTIN
2.392,62
BIST
10.210,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

D◊B CAFE MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR

D◊B CAFE MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR
28.09.2023 17:36
0
A+
A-

‘MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

  • Kaliteli ve hesaplı menüsüyle Cumhuriyet Caddesi’nde hizmetine başlayan D◊B Cafe deneyimli ve güler yüzlü ekibiyle müşterini karşılamayı sürdürüyor. İşletme Sahibi Doğan Bal, kafede kitap okuyan müşterilerine küçük ikramlarda bulunduklarını söyledi.

Haber \ Esin KAYA

Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan D◊B Cafe deneyimli kadrosuyla müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Günümüz mimarisine uygun, modern çizgiler taşıyan dizaynıyla ziyaretçilerini ağırlayan D◊B Cafe’de günün her saatine uygun birbirinden lezzetli aperatif yiyecekler ve tatlılar bulunuyor. D◊B Cafe günün yorgunluğunu atmak ve dostlarıyla hoş sohbet etmek isteyenler içinde birbirinden lezzetli içecek menüsü ile hizmet veriyor.

Kaliteli ve hesaplı

Kaliteli ve hesaplı menüsüyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirten D◊B Cafe İşletmecisi Doğan Bal, “Hizmet sektöründe kafeler insanların bir araya gelerek, sevdikleriyle buluştuğu önem verilen mekanlar haline geldi. Kendim dışarıda nasıl hizmet görmek istiyorsam burada da aynı hizmeti sunmayı hedefliyorum. İşyerimiz de hijyen konusunda da çok dikkat ediyoruz. Kafemiz kitap okumak, ders çalışmak içinde uygun. Ayrıca kafemizde kitap okuyan müşterilerimize küçük ikramlarda bulunuyoruz” dedi.

‘D◊B Cafe’ye bekliyoruz’

Çiçeği burnunda işletmeci Doğan Bal, tüm Yalovalıları D◊B Cafe’ye beklediklerini söyleyerek, “İşletme olarak daha çok yeni olabiliriz ama tecrübemiz yeni değil tabiri caizse bu işin çekirdeğinden geliyoruz. Eksiklerimizi zamanla tamamlayıp daha iyi bir işletme olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizler için çok önemli” açıklamalarında bulundu.

Mesai saatleri

Fevzi Çakmak Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan D◊B Cafe haftanın her günü açık olacak. Saat 10.00’nda kapılarını açan kafe, akşam saat 24.00’e kadar vatandaşlara hizmet veriyor.

             

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.