yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3891
EURO
34,6186
ALTIN
2.389,28
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLADI
07.01.2024 20:54
0
A+
A-

YALOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA TUTUK

  • AK Parti Genel Merkezi tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk’un ismi resmen açıklandı.

İstanbul’daki ziyaretini tamamlayan Başkan Tutuk, saat 19.00’da Yalova meydanında hemşerileri ile buluştu. Yalovalılar Başkan Tutuk’u, kent meydanında ellerinde meşalelerle karşıladılar.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Dün, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında 11’i büyükşehir olmak üzere, 26 ilin belediye başkan adayları açıklandı. Aday tanıtımı öncesinde gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkan adaylarını tek tek sahneye davet etti. Başkan Tutuk’u da sahneye davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Tutuk’un adaylığını resmen açıklamış oldu. Aday tanıtım toplantısında; Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan da hazır bulundular.

‘Yalovamıza hayırlı olsun’

İstanbul’daki ziyaretini tamamlayan Başkan Tutuk, saat 19.00’da Yalova meydanında hemşerileri ile buluştu. Burada AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, bir selamlama konuşması yaptı. Kopuz konuşmasında, “Önümüzde önemli bir seçim var; bugün itibariyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Mustafa Tutuk, tekrar aday gösterilmiştir. Yalovamıza hayırlı olsun. Bugün itibariyle sahaya çıkmış bulunuyoruz. Seçim çalışmalarımız birlik ve beraberlik içinde, elimizden geldiğince, sizlerle beraber devam edecektir” dedi.

‘Sizlerin desteği en önemli güçtür’

Umut Güçlü de bir konuşma yaparak, “Yaşadığımız, ekmek yediğimiz, sokaklarında oyun oynadığımız şehre hizmet etmeyi Allah bizlere nasip etti. Sizlerin desteği en önemli güçtür. Allah bu hizmeti bizlere Mustafa Tutuk başkanımla getirmeyi nasip etti. Yalova’da AK Parti olarak en son 2004’te seçim aldık. İnanıyorum ki 2024’te bu seçimi alacağız. Yalova’yı hep beraber yaşanabilir, mutlu, huzurlu insanların olduğu bir kent haline getireceğiz. Mustafa başkanımızın bir mottosu vardı: ‘Yalova seninle güzel.’ Biz de; Yalova sizlerle güzel diyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Biz hizmet belediyesiyiz’

Yalova’da kendisini karşılayan kalabalığa, “Beraber yürüdük biz bu yollarda” dizesini hatırlatan Tutuk, konuşmasına hemşerilerine teşekkür ederek başladı. Başkan Tutuk, “Kardeşlerim 4 yıldır şehrimizde bir değişim hissettik mi? Cumhuriyet Caddesi, Gazipaşa Caddesi, ana isale hattımız, barajımız yenilenecek. Bunun yanında yıllardır yapılmayan kentsel dönüşüm hamlelerini yaptık. Biz Cumhur İttifakı’nın belediyesiyiz. Biz hizmet belediyesiyiz, Yalova’da aşkla çalışacağız. Çok çalışacağız. Teşkilatlarımızla, Yalovalı hemşerilerimizle, Yalova’yı hak ettiği bir il yapacağız. Hep birlikte çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.