yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3487
EURO
34,7293
ALTIN
2.419,83
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ÇOK GÜZELSİN YALOVA

ÇOK GÜZELSİN YALOVA
07.02.2023 13:25
0
A+
A-

YALOVALILAR KAN MERKEZLERİNE AKIN ETTİ..

  • Yalova’da, Kızılay Kan Merkezleri’ne giden vatandaşlar, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler nedeniyle kan bağışında bulunuyor..

 

Haber/Zeynep TAŞTAN

Türk Kızılayı’nın vatandaşlara çağrısı üzerine Yalova merkezdeki 2 kan alma birimine gelen gönüllüler, deprem bölgesi için kan bağışında bulunmaya başladı. Soğuk hava ve yağmura rağmen Cevdet Aydın Parkı önündeki Kızılay’a ait otobüs ve kapalı pazar karşısındaki kan alma birimi önünde bekleyen vatandaşlar, üzerlerine düşen görevi yerine getirmek istediklerini ifade etti.

KIZILAY’DAN ACİL ÇAĞRI..

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük deprem felaketinin ardından, afet bölgesindeki kan ihtiyacını karşılayan ve afet stoklarını yerine koymak için vatandaşlara kan bağışı çağrısı yapan Kızılay, yeni bir uyarıda bulundu. Kan bağışı için koşan hayırseverlere teşekkür eden Kızılay, “Değerli vatandaşlarımız, kan uzun süre saklanamayan miadlı bir üründür. Bugün kan bağışına koşan tüm hayırseverlere teşekkür ediyor, kan bağışının önümüzdeki günlere yayılmasının stok ve test süreçleri açısından daha uygun olacağını hatırlatıyoruz” ifadesini kullandı. Kızılay, kan bağışının sürekli ve düzenli olması gerektiğine işaret ederken, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun altını çizdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.